ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Επίσκεψη στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ την Κυριακή 23/06 - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Επίσκεψη στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ την Κυριακή 23/06

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. σας προσκαλεί,   σε μία ακόμα  δράση πολιτισμού και ψυχαγωγίας, 
την Κυριακή 23 Ιουνίου στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ. 

Ελάτε να μάθουμε για τις  ιστορίες επικοινωνίας, που ξεκινούν από τις Φρυκτωρίες με την οπτική αναμετάδοση μηνυμάτων με φλόγες και φτάνουν στον ηλεκτρικό τηλέγραφο, το τηλέφωνο, τους δορυφόρους, το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία. Μέσα από τις μοναδικές συλλογές του, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ ξεδιπλώνει την εξέλιξη ενός από τους σημαντικότερους τομείς της τεχνολογίας, τις τηλεπικοινωνίες και παράλληλα παρουσιάζει την ιστορία της εταιρείας, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα και την ανάπτυξή της.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης  προσέλευσης ο ΣΥΜΕΛΣ έχει έρθει σε συνεννόηση με το Μουσείο και θα χωριστούμε  σε  3 διαδοχικά  γκρουπ για να μπορέσουμε  να παρακολουθήσουμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες  την ξενάγηση. 

Η ξενάγηση είναι δωρεάν και  αφορά  όλα τα εν ενεργεία στελέχη Λ.Σ., τους απόστρατους και τους ΜΠΥ καθώς και τα μέλη των οικογενειών μας. Οι μικροί μας φίλοι  θα έχουν την δυνατότητα να μπουν σε ειδικά group στα οποία  παιδαγωγοί θα τους κάνουν πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική την ξενάγηση με τις πιο εξελιγμένες ψηφιακές εφαρμογές, όπως Augmented  & Virtual reality σε ένα μοναδικό διαδραστικό ταξίδι στα εκθέματα και τις συλλογές του Μουσείου.  

Τα γκρουπ είναι τα ακόλουθα (Απαραίτητη η συμπλήρωση της  αίτησης κράτησης θέσης) 

GROUP No 3 Ώρα 12:30 με 13:30 (πατήστε εδώ για κράτηση θέσεων Sold Out 

Προσέλευση  τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης της ξενάγησης.
Σημείο συνάντησης Πρωτέως 25, 14564 Ν. Κηφισιά



Ο ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. είμαστε όλοι μας,

τα  καλύτερα...ήρθαν!!!