ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ D.A.S. HELLAS - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ D.A.S. HELLASΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ D.A.SHELLAS  

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.  γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του επαγγέλματος μας και μετά από παρότρυνση συναδέλφων κατάφερε να έρθει σε επαφή με μια από τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες την D.A.S. που εξειδικεύεται στην νομική προστασία εργαζομένων σε κλάδους όπως ο δικός μας .  

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την επίτευξη συμφωνίας του ΣΥΜΕΛΣ  με την  DAS Hellas , για την ασφάλιση της Νομικής Προστασίας των συναδέλφων μας .

Με τη συμφωνία αυτή, παρέχεται ειδική  έκπτωση από 20% έως και 30% (επί της αναγραφόμενης τιμής – και ανάλογα τις συμμετοχές) επί του τιμολογίου της DAS Hellas  σε δύο ειδικά προγράμματα που εξασφαλίζουν  μοναδικές παροχές κάλυψης  κατά την άσκηση των καθηκόντων μας , καθώς και πλήθος εργασιακών θεμάτων.


Για περισσότερες πληροφορίες ή αιτήσεις ασφάλισης μπορείτε να απευθυνθείτε  στα παρακάτω τηλέφωνα 2103254945-6944527219 υπόψη κ. Λυράκου Ιωάννη GroupΜέριμνα lirakosi@groupmerimna.gr.  


Κύριο μέλημα μας είναι η προσφορά εις όφελος των συναδέλφων μας σε επίπεδο καθημερινής διαβίωσης και συμπαράστασης στις ανάγκες τόσο των ίδιων όσο και των οικογενειών τους.