ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Συνέχιση των προγραμμάτων σταθερής- κινητής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε συνεργασία με την WIND - Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος

Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Συνέχιση των προγραμμάτων σταθερής- κινητής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε συνεργασία με την WIND


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος (ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα του συνεργασία με τη WIND στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία αλλά και τη συνδρομητική  τηλεόραση. 

Η προσφορά ισχύει για όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος ( Εν ενεργεία, εν αποστρατεία καθώς και για τους  πολιτικούς Υπαλλήλους ΥΝΑΝΠ). 

Για αιτήσεις και πληροφορίες θα πρέπει να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:
 211-1824568  & 210-4639280
Ημέρες & ώρες  Λειτουργίας : Δευτέρα – Τετάρτη –Σάββατο 9:00-15:00  
                                           Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-21:00

Σας τονίζουμε ότι οι παροχές ισχύουν αφού προηγηθεί επικοινωνία στα προαναφερόμενα τηλεφώνα.Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .