ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.Συνέχιση συνεργασίας με το Ekdroni.gr το μεγαλύτερο site εκδρομών στην Ελλάδα - Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος

Πολιτιστικός Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.Συνέχιση συνεργασίας με το Ekdroni.gr το μεγαλύτερο site εκδρομών στην Ελλάδα

Είναι πλέον γεγονός.

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και το Ekdromi.gr  ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό όλων των στελεχών του Λιμενικού Σώματος , των εν  αποστρατεία συναδέλφων μας και των πολιτικών υπαλλήλων του Υ.ΝΑ.Ν.Π. Ξεκινάμε και επίσημα πλέον την συνεργασία μας με σκοπό τις πιο οικονομικές και ποιοτικές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα,  που μόνο το Ekdromi.gr (ένα από τα μεγαλύτερα Site)  μπορεί να μας προσφέρει.

logo_ekdromi
Η χρήση  της υπηρεσίας είναι απλή και εύκολη. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί. Μετά την λήψη αποδεικτικού  Email  από εμάς για την εγγραφή σας, και με τον κωδικό που καταχωρίσατε, σας   ανοίγονται  οι πύλες του Ekdromi.gr παρέχοντας, ειδικά για εμάς,  ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Αίτηση εκπτωτικού κωδικού για το site Ekdromi.gr

Για ερωτήσεις Email: paroxes.ls@gmail.com


Ο ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. είμαστε όλοι μας,
τα  καλύτερα...ήρθαν!!!


Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.