Γιορτές στην Ελλάδα με ασφάλεια για όλους απο τον ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και τον Manessis Travel - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Γιορτές στην Ελλάδα με ασφάλεια για όλους απο τον ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και τον Manessis Travel

 



Μετά από μήνες αβεβαιότητας εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, ο ΣΥΜΕΛΣ και ο  Manessis Travel οδηγήθηκαν  στον προσεκτικό σχεδιασμό ταξιδιωτικών προγραμμάτων σε προορισμούς που τηρούν τα κατάλληλα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία όλων των συναδέλφων μας.

Μαζί ο ΣΥΜΕΛΣ και ο  Manessis Travel οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε όλο τον χρόνο με μεγάλη φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή τα ταξίδια και τις διακοπές σας. Για όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, έχουμε καταρτίσει έναν κατάλογο με προορισμούς και καταλύματα όπου τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής εφαρμόζονται με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό στο ταξιδιωτικό μας κοινό - συναδέλφους. 

Με την παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού (COVID-19) και τη συνεπακόλουθη αναστάτωση που έχει προκαλέσει σε όλες τις χώρες της υφηλίου, αδιαμφισβήτητα η ζωή όλων μας άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα η μεταναστευτική έξαρση των τελευταίων ετών αλλά και η συνεχιζόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο απαιτούν η χώρα να αμύνεται σε καθημερινή βάση σε συνθήκες πραγματικού πολέμου.  Μέσα σε όλο αυτό το καθεστώς χάους υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν τη διαφύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.  

Ειδικά μετά από ένα απαιτητικό και πρωτόγνωρο καλοκαίρι λόγω του covid-19 και των συνεπακόλουθων αλλαγών, θεωρούμε ότι τα στελέχη του Λ.Σ.  ιδιαίτερα, αξίζουν τις πιο όμορφες και ασφαλείς διακοπές κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο. 

Η εποχή ενδείκνυται για να σχεδιάσουμε και να ονειρευτούμε τις Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις μας. Οι πόλεις θα φορούν τα γιορτινά τους και θα μας περιμένουν να απολαύσουμε την εορταστική τους ατμόσφαιρα, να γευτούμε τις γαστρονομικές λιχουδιές τους - τα εορταστικά γεύματα των ημερών - με τα φώτα να λαμπυρίζουν και τον ήχο της Χριστουγεννιάτικης μουσικής να παίζει στο παρασκήνιο. 

Παραφράζοντας λίγο την ποίηση του Νίκου Καββαδία, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε πάντα "ιδανικοί και άξιοι εραστές των ταξιδιών", με ευθύνη απέναντί σας, ευαισθησία και συνειδητοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών των καιρών μας!

Πατήστε ΕΔΩ για προβολή σε browser


Η Manessis Travel βρίσκεται πάντα δίπλα σας και φροντίζει κάθε λεπτομέρεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το κάθε ταξίδι σας! Επιπλέον των ασφαλιστικών καλύψεων βάση ΠΔ, που εξακολουθούν ασφαλώς να ισχύουν, έχουμε προσθέσει τις δύο παρακάτω "δικλείδες ασφαλείας", ώστε να είστε ακόμη πιο εξασφαλισμένοι για κάθε απευκταία περίπτωση ασθενείας, σε σχέση με τον Κορωνοϊό:

1. Εάν έχετε καταβάλει την προκαταβολή ή ακόμα και αν έχετε αποπληρώσει το ταξίδι σας και προσβληθείτε εσείς ή κάποιο μέλος της οικογενείας σας που ταξιδεύει μαζί σας από Covid-19  πριν την αναχώρηση, αναλαμβάνει το γραφείο όλη τη διαχείριση των ακυρωτικών και τη διαδικασία μετάθεσης του ταξιδιού σας σε μεταγενέστερη ημερομηνία, σε συνεννόηση μαζί σας.

2. Σε περίπτωση που νοσήσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας παρέχουμε καλύπτει όλα τα έξοδα μέχρι και την ασφαλή επιστροφή σας. 



Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος.

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .

%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259B%25CE%25A3%2B%25281%2529