ΠΣΥΜΕΛΣ: Τι θα λέγατε πρωτοχρονιά να κάνουμε φέτος στο Παρίσι όλοι μαζί σαν μια παρέα; - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

ΠΣΥΜΕΛΣ: Τι θα λέγατε πρωτοχρονιά να κάνουμε φέτος στο Παρίσι όλοι μαζί σαν μια παρέα;

 


Την ιδέα την δώσατε εσείς και εμείς την υλοποιήσαμε . Ο ΠΣΥΜΕΛΣ με χαρά εγκαινιάζει ταξιδιωτικούς προορισμούς αποκλειστικά με την συμμετοχή Λιμενικών (σαν μια παρέα ) στις πιο προσιτές τιμές, και με διατακτικές  μέσω ΠΟΝ, σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό κολοσσό MANESSIS Travel.

Εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε  την παρέα και φύγαμε .

Εντός των ημερών θα ανακοινώσουμε και τους προορισμούς μας για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη.

Φέτος θα αλλάξουμε την χρονιά ΜΑΖΙ 

Μην ξεχνάτε την συνεργασία που εξασφάλισε ο ΣΥΜΕΛΣ και ο Manessis Travel για διατακτικές μέσω του ΠΟΝ για ολους 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ 


Παρίσι - Άλπεις

10 μέρες

27/12/2021 - 05/01/2022

Ανκόνα - Αόστα - Παρίσι, Λούβρο, Disneyland - Νορμανδία - Αννεσύ - Μπολόνια

 

                 ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ: 985 ΕΥΡΩ

 


 

1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα / πλοίο

Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα.

 

2η μέρα: Ανκόνα - Αόστα

Άφιξη στη Ανκόνα και αναχώρηση για τη περιοχή της Αόστα με ενδιάμεσες στάσεις, διασχίζοντας τον ιταλικό Βορρά, τους πρόποδες των ιταλικών Άλπεων και την κοιλάδα της Αόστα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 


3η μέρα: Αόστα - Παρίσι

Πρωινή αναχώρηση για το Παρίσι για ενδιάμεσες στάσεις, απολαμβάνοντας αρχικά το χιονισμένο τοπίο των γαλλικών Άλπεων και στη συνέχεια το άρτια οργανωμένο οδικό δίκτυο της Γαλλίας. Άφιξη στην "Πόλη του Φωτός" και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Place de la République, στο κέντρο της πόλης, δίπλα από το κανάλι St. Martin, μια υπέροχη εναλλακτική γειτονιά με πολυάριθμες λύσεις για φαγητό και ποτό, αλλά και στην αριστοκρατική γειτονιά MARAIS με το καλλιτεχνικό ύφος, την πανέμορφη Place des Vosges και τις γραφικές brasseries. Διανυκτέρευση.

 



 

 

4η μέρα: Παρίσι, Ξενάγηση πόλης (Προαιρετική νυχτερινή βόλτα στο Παρίσι)

Ξεκινάμε σήμερα το πρωί την ξενάγησή μας στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων πανοραμικά την Παναγία των Παρισίων, το Τροκαντερό (στάση 15-20΄), τον Πύργο του Άιφελ, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, την Αψίδα του Θριάμβου, το Γκραν και Πτι Παλαί, το Ινβαλίντ, τον Τάφο του Ναπολέοντα, το υπουργείο Εξωτερικών (Εθνοσυνέλευση), την Γέφυρα ντε λα Κονκόρτ, την Πλας ντε λα Κονκόρτ (Ομονοίας), τους κήπους του Κεραμεικού, το Ορσέ, την Orangerie, την Ποντ Νεφ, το Ιλ ντε Λα Σιτέ, το Καρτιέ Λατέν, το Σαιν Ζερμαίν, τη Σορβόννη, το Πάνθεον, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τον Άγιο Σουλπίκιο, την παμπάλαια εκκλησία Σαιν-Ζερμαίν-ντε-Πρε (Saint-Germain-des-Prés), το διάσημο καφέ "Le Deux Magots", την Όπερα Garnier κ.ά.

Για το βράδυ σας προτείνουμε να ακολουθήσετε (προαιρετικά) μια κρουαζιέρα με τα περίφημα μπατώ μους (bateaux mouches), που κυλούν απαλά στα νερά του Σηκουάνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε το Παρίσι φωταγωγημένο και να ανεβείτε μαζί μας στον λόφο της Μονμάρτρης (Montmartre) με την απίστευτη θέα, την μοναδική Σακρ Κερ (Sacre Cœur), το σπίτι του Σαλβαντόρ Νταλί και την πλατεία με τους υπαίθριους ζωγράφους.

 

 



5η μέρα: Παρίσι, Λούβρο, Παλαί Ρουαγιάλ, Πλατεία Βαντόμ, Μουσείο αρωμάτων Φραγκονάρ

Πρωινή ξενάγηση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου, όπου θα δούμε την Ελληνική πτέρυγα με την Νίκη της Σαμοθράκης, την Αφροδίτη της Μήλου, τμήμα από μετόπη του Παρθενώνα κλπ., καθώς και την πτέρυγα με τους πίνακες σημαντικών ζωγράφων, όπως του Λεονάρντο Ντα Βίντσι (Τζοκόντα), του Ντελακρουά (Σφαγή της Χίου), του Νταβίντ, του Βερονέζε, του Ραφαήλ, του Γκόγια, του Ρούμπενς, του Τιτσιάνο, του Ρέμπραντ, του Ελ Γκρέκο κ.ά. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα κάνουμε έναν μοναδικό περίπατο στην πλατεία του Παλαί Ρουαγιάλ (Palais Royal) και θα πιούμε τον καφέ μας στο διάσημο και ιστορικό καφέ "Les Nemours", στο οποίο γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας "The Tourist" με την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζόνυ Ντεπ. Θα διασχίσουμε την περίφημη Rue du Faubourg Saint-Honoré με όλους τους μεγάλους οίκους μόδας, θα περάσουμε από την παγκοσμίως γνωστή Πλατεία Βαντόμ (Place Vendôme) με τους κορυφαίους οίκους ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας, καθώς και το εμβληματικό Hotel Ritz. Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες, θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας προς την κομψή Place Edouard VII που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει με την περίτεχνη κατασκευή της. Τέλος, θα επισκεφθούμε το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ (Fragonard). Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε την όσφρησή σας για τις αγορές σας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαιν-Ζερμαίν-ντε-Πρε με την ομώνυμη εκκλησία και τα αριστοκρατικά καφέ, όπως το "Le Deux Magots" και το "De Flore" και να πιείτε το ποτό σας στο μπαρ "Alcazar".

 

 

 



 

 

6η μέρα: Παρίσι, στο Βασίλειο της Disneyland (ή Προαιρετική εκδρομή στη Νορμανδία)


Πρωινή αναχώρηση για την Disneyland (32 χιλιόμετρα από το Παρίσι). Ταξιδέψτε με τους πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στην "Χώρα της Περιπέτειας", χαθείτε στο άπειρο με ένα διαστημόπλοιο στο "Βουνό του Διαστήματος", συναντήστε τον Μίκυ, τον Ντόναλντ, τον Πινόκιο, την Χιονάτη και τους Εφτά νάνους στην "Χώρα της Φαντασίας", απολαύστε υπέροχα θεάματα και σόου που κόβουν την ανάσα. Καλή διασκέδαση στην Χώρα του Παραμυθιού! Επιστροφή στο Παρίσι.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετάσχετε στην προαιρετική μας εκδρομή στη Νορμανδία (έξοδα ατομικά), με επισκέψεις στην μεσαιωνική Ονφλέρ και το γραφικό λιμανάκι της, καθώς και στην μεσαιωνική ειδυλλιακή Ντωβίλ, που μαζί με την δίδυμή της Τρουβίλ, αποτελούν το καμάρι της κοσμοπολίτικης ακτής. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

 

 




 

7η μέρα: Παρίσι, Αννεσύ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την "Βενετία της Γαλλίας", το Αννεσύ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και περιπατητική περιήγηση στα εντυπωσιακά κανάλια που  συνδέουν τις διάφορες περιοχές μεταξύ τους. Γραφικές κατοικίες και καταστήματα απλώνονται κατά μήκος της λίμνης, ενώ το ιστορικό μνημείο Palais de l’ Ile που δεσπόζει στο κέντρο της, κτισμένο μέσα στο νερό, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης. Διανυκτέρευση.

 




 

8η μέρα: Αννεσύ - Μπολόνια

Πρωινή αναχώρηση για την Μπολόνια με το καλοδιατηρημένο και επιβλητικό της κέντρο, όπου δεσπόζουν οι πανύψηλοι πύργοι, τα μεγαλοπρεπή μέγαρα και αρχοντικά με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική, ο Καθεδρικός ναός και άλλα αξιοθέατα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα σας …νυχτοπερπατήσουμε και θα διαπιστώσετε από μόνοι σας γιατί η Μπολόνια χαρακτηρίζεται από τα τρία ακόλουθα παρατσούκλια: La Dotta (Η Λόγια): η Μπολόνια αποτελεί την αρχαιότερη πανεπιστημιούπολη της Ευρώπης. La Grossa (Η Χοντρή): λόγω της πεντανόστιμης, αλλά και ιδιαίτερα παχυντικής κουζίνας της. La Rossa (Η Κόκκινη): το παρατσούκλι αυτό οφείλεται τόσο στην αριστερή πολιτική παράδοση της πόλης, όσο και στα υπέροχα κτίρια από κόκκινο τούβλο που κοσμούν το κέντρο της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 9η μέρα: Μπολόνια - Ανκόνα - Εν πλω

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την Ανκόνα. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο για Πάτρα.

 

10η μέρα: Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα.

 

 

Σημείωση: Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων, ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 


 (Στις τιμές περιλαμβάνεται μπουφέ πρόγευμα καθημερινά)

 

 

Περιλαμβάνονται

v  Εισιτήρια πλοίου σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4)

v  Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας, με τις απαραίτητες ζώνες ασφαλείας, δελτίο καταλληλότητας, έμπειρο επαγγελματία οδηγό και όλα τα απαραίτητα από τον νόμο έγγραφα

v  Μία διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο Express Hotel Aosta 3* στην Άοστα

v  Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο Crowne Plaza Paris - Republique 4* στο Παρίσι

v  Μία διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο Novotel Annecy Centre 4* στο Αννεσύ

v  Μία διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο The Sydney Hotel 4* (πρώην Novotel Bologna Fiera) στην Μπολόνια

v  Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

v  Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του γραφείου μας

v  Ασφάλεια Αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

v  Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (καταβάλλεται απ΄ ευθείας σε αυτά) και ό,τι δεν αναφέρεται στα παραπάνω προσφερόμενα

 

 Σημειώσεις:

Στην τιμή υπολογίζεται διανυκτέρευση σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4). Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλο τύπο καμπίνας σας επισυνάπτουμε την επιβάρυνση:

ü  Επιβαρύνσεις:

2κλινη εσωτερική: κατ’ άτομο 65 € μετ’ επιστροφής

2κλινη εξωτερική: κατ΄ άτομο 80 € μετ’ επιστροφής

3κλινη εσωτερική: κατ’ άτομο 35 € μετ΄ επιστροφής

3κλινη εξωτερική: κατ’ άτομο 50 € μετ’ επιστροφής

4κλινη εξωτερική: κατ΄ άτομο 30 € μετ΄επιστροφής

 

Προαιρετικές δραστηριότητες:

ü  Προαιρετική βραδινή επίσκεψη στο Παρίσι: Κόστος 50€/ανά άτομο

ü  Προαιρετική εκδρομή στην Νορμανδία: Κόστος 80€/ανά άτομο

ü  Κόστος για το ημερήσιο πάσο στην Disneyland 109 €/ανά άτομο για τα δύο πάρκα και 89€ /ανά άτομο για το ένα πάρκο. Για τα παιδιά κάτω των 12 υπάρχει έκπτωση 5 ευρώ.

ü  Κόστος εισόδου, κράτησης και ακουστικά για το Λούβρο 25€ / ανά άτομο άνω των 26 ετών και 10€ για άτομα κάτω των 26 ετών.

 

Τρόποι πληρωμής:

-       Υπάρχει δυνατότητα  εξόφλησης  του ποσού σε πέντε (05) άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας

-       Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με πληρωμή στα κατά τόπους Γραφεία της εταιρείας Manessis TRAVEL



Ακυρωτικά:

Ακύρωση συμμετοχής 40 μέρες πριν από την αναχώρηση: επιστροφή όλου του ποσού. Ακύρωση συμμετοχής λιγότερες από 40 μέρες θα ισχύσουν ακυρωτικά τέλη.

 

Η εταιρία Manessis TRAVEL εγγυάται μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, 

που χαρακτηρίζεται από οργάνωση και επαγγελματισμό


Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος.

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .