H ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.. πάει πλανητάριο και στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο ! - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

H ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.. πάει πλανητάριο και στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ Λ.Σ.
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ

Η Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. πρωτοτυπεί  ξανά εξασφαλίζοντας  για εσάς και τους μικρούς μας φίλους έναντι μικρού αντιτίμου  εισιτήρια στο  Ίδρυμα Ευγενίδου /Πλανητάριο.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου  2018  και ώρα 10:30 ,11:30 αντίστοιχα να παρακολουθήσουμε δυο προβολές   Best seller που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

1.    10:30 Ταξιδευτές του Ηλιακού Συστήματος  Ηλικίες 10+
2.    11:30 Lucia . Το μυστικό των Πεφταστεριών Ηλικίες 4-5 +

Το αντίτιμο για κάθε προβολή ανέρχεται σε  4 ευρώ κατ’ άτομο/παράσταση. (Όποιος επιθυμεί μπορεί  να παρευρεθεί και  στις δυο προβολές  ) . Σε περίπτωση  μεγάλης ζήτησης εάν χρειαστεί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  

Η Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. μέσα από αυτήν την εκδήλωση επιθυμεί να μεταφέρει ένα μήνυμα  προσφοράς  στα παιδιά των συναδέλφων μας. Για αυτό τον λόγο στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (ΑμΚΕ) Karkinaki, για να προσφέρουμε  όλοι μαζί ότι μπορούμε ως ελάχιστη ένδειξη βοήθειας στον αγώνα αυτών των μικρών πανάξιων αγωνιστών της ζωής.

Μετά τις προβολές  και ανάλογα τις καιρικές συνθήκες προαιρετικά  θα πραγματοποιηθεί  περίπατος  στους εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου ΚΠΙΣΝ (Προαιρετικό)

Πλανητάριο Λ. Συγγρού 387 Παλ. Φάληρο (Είσοδος από Πεντέλης 11) Τηλ.2109469600

Όσοι και όσες συνάδελφοι και συναδέλφισσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις προβολές  παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής και καταβάλλουν το συμβολικό ποσό των 4 ευρώ/το άτομο.

Η φόρμα συμμετοχής είναι και σε ηλεκτρονική μορφή στο http://mazi-enosi.blogspot.gr ενότητα Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εθελοντική ομάδα εργασίας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω συναδέλφους και είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των αιτήσεων συμμετοχής και του ανάλογου αντιτίμου.

1.    κα. Φουστάνα Μαρία
2.    κα. Δαδάρου Έφη
3.    κα. Σιδηροπούλου Μαρία
4.    κα. Μπακέα Γεωργία
5.    κ. Γκιουρτζίδη Δημήτριο
6.    κ. Μαρκάκη Ιωάννη

ή απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση : 
paroxes.ls@gmail.com- mazi.enosi.ls@gmail.com 

Λίγα λόγια για τις προβολές και το karkinaki .

Trailer : Lucia . Το μυστικό των Πεφταστεριών Ηλικίες 4-5 +

Το ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ είναι η Νεφέλη. Είναι και ο Αντώνης. Και η Βάσια. Και η Φωτεινή και ο Νίκος. Είναι κάθε παιδί ή έφηβος που νοσεί με καρκίνο στην Ελλάδα. Είναι ο τρόπος τα παιδιά αυτά και εμείς, οι οικογένειες τους, να μιλήσουμε ανοιχτά για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.
Από τα πιο απλά πράγματα, π.χ. την υγιεινή των χεριών που διασφαλίζει τον περιορισμό των λοιμώξεων που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή των παιδιών που βρίσκονται σε θεραπεία, μέχρι τα πιο πολύπλοκα, όπως η προαγωγή της κλινικής έρευνας στη χώρα μας, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ διεκδικεί παρέμβαση στην προσπάθεια ο καρκίνος παιδικής και εφηβικής ηλικίας να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά και να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι σύμμαχοι ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και, τελικά, δικαίωμα στη ζωή.
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

• Στηρίζουμε το επιστημονικό-ερευνητικό έργο της Πανεπιστημιακής Ογκολογικής Αιματολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», συγκεντρώνοντας πόρους για στήριξη καινοτόμων θεραπευτικών προσεγγίσεων για τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.
• Ενημερώνουμε μέσω της ιστοσελίδας www.karkinaki.gr, της πρώτης και μόνης έως σήμερα «πύλης» ενημέρωσης για τον καρκίνο παιδικής και εφηβικής ηλικίας.
• Διεκδικούμε εκπροσώπηση των οικογενειών παιδιών και εφήβων με καρκίνο σε διεθνείς οργανώσεις.