ΠΣΥΜΕΛΣ: Συνεργασία με την IMS τον μεγαλύτερο διαμεσολαβητή δανείων των Ελληνικών τραπεζών - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

ΠΣΥΜΕΛΣ: Συνεργασία με την IMS τον μεγαλύτερο διαμεσολαβητή δανείων των Ελληνικών τραπεζών


Ο Π.Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος (ΠΣΥΜΕΛΣ) συνεχίζει την συνεργασία του με την εταιρεία IMS τον μεγαλύτερο διαμεσολαβητή δανείων των Ελληνικών τραπεζών, για ολους τους εν ενεργεία -εν αποστρατεία και υπαλλήλους του ΥΝΑΝΠ. 

Η IMS παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμεσολάβησης για την έκδοση στεγαστικών δανείων, συντονίζοντας τη διαδικασία μεταξύ υποψηφίων δανειοληπτών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη,  καθώς αμείβεται αποκλειστικά και μόνο από την Τράπεζα.

Αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών, καταλαμβάνοντας μερίδιο 11% στην αγορά στεγαστικής πίστης και είναι η μοναδική εταιρία που διαθέτει ένα αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν ειδικά για το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.



Στην εποχή της πανδημίας του Covid-19, η IMS επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της στον κλάδο της στεγαστικής πίστης. Ενδεικτικό συστατικό της αποτελεσματικότητάς μας, αποτελούν τα υπό διαχείρισή μας δάνεια, που ανέρχονται στα 250.000.000 ευρώ, ενώ μόνο για τον Σεπτέμβριο του 2020, βοηθήσαμε τους πελάτες μας στην εκταμίευση στεγαστικών δανείων της τάξης των 7.500.000 ευρώ, σε σύνολο 67.000.000 που εκταμίευσαν οι τρεις μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες μαζί. Καταλάβαμε δηλαδή μερίδιο της τάξης του 11,5% επί των συνολικών εκταμιεύσεων.

Αν και στο μυαλό των περισσοτέρων η πανδημία του Covid-19 αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, στην πραγματικότητα συμβαίνουν αδιάλειπτα πράξεις αγοραπωλησίας ακινήτων, γεγονός που καταδεικνύει τη ζήτηση, κυρίως από εγχώριους  αγοραστές. Η μικρή πτώση των ημερών της καραντίνας έδωσε τη θέση της σε έντονη κίνηση, που οδήγησε στο να καταστεί ο Σεπτέμβριος ο πιο ξεχωριστός μήνας της τελευταίας 10ετίας αναφορικά με τα ποσά των εκταμιεύσεων!

Η IMS, σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, επιλέγει να σταθεί στο πλευρό των ενστόλων, με σκοπό να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν ένα από τα πλέον βασικά όνειρά τους: την αγορά μόνιμης κατοικίας.

Απευθυνόμενοι στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατός Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία), της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, σχεδιάσαμε ένα ασυναγώνιστο προϊόν, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εκείνους, προσφέροντας…

* Το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς.

* Μειωμένο περιθώριο κέρδους της τράπεζας κατά 0.5% στο κυμαινόμενο επιτόκιο

* Μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%.


Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά μας στην IMS, είναι ότι έχουμε κερδίσει ρυθμιστική θέση στην τραπεζική αγορά και αυτό πρακτικά αποτυπώνεται στα προνομιακά οφέλη και τα αποκλειστικά προγράμματα που μπορούμε να προσφέρουμε στους δανειολήπτες μας.

Αναγνωρίζοντας επομένως, την επαγγελματική σταθερότητα και προοπτική των ένστολων, εξασφαλίσαμε ένα στεγαστικό δάνειο, το οποίο διατίθεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο πελατολόγιό μας και δεν προσφέρεται από καμία τράπεζα ή άλλο εναλλακτικό δίκτυο.

Με αυτόν τον οδηγό και προσπαθώντας πάντα να εξυπηρετήσουμε όσους επιθυμούν να υλοποιήσουν τον στόχο της μόνιμης κατοικίας, καταφέραμε κάτι ανεπανάληπτο: την ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ δημιουργία ενός ασυναγώνιστου τραπεζικού προϊόντος, βάσει του οποίου κάθε μήνα μας δίνεται η δυνατότητα να μεσολαβήσουμε στο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι περισσότερες από 20 οικογένειες ένστολων.

Στην IMS φροντίζουμε ώστε να σας απαλλάξουμε από την πολύπλοκη και δαιδαλώδη διαδικασία του στεγαστικού δανείου. Προσφέρουμε στους δανειολήπτες... απόλυτη καθοδήγηση, συνεχή επικοινωνία, ευέλικτα ωράρια και τους απαλλάσσουμε από την ενοχλητική και αγχώδη αναμονή, όπως συμβαίνει στα καταστήματα των τραπεζών.

Η λειτουργική γνώση μας, σε συνδυασμό με τον όγκο των υποθέσεων από το ευρύ πελατολόγιο που έχουμε φέρει εις πέρας, έχει δημιουργήσει μεταξύ της IMS και των τραπεζών, μία σχέση αξιοπιστίας: μία επιπλέον εγγύηση, που μας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε για εσάς τους ευνοϊκότερους όρους της Τραπεζικής Αγοράς, καλύπτοντας τις στεγαστικές ανάγκες για:

•           Αγορά Κατοικίας

•           Αγορά Οικοπέδου

•           Επισκευή Ακινήτου

•           Αγορά και Επισκευή Κατοικίας

•           Ανέγερση Κατοικίας

•           Αποπεράτωση Ακινήτου


Η IMS είναι σε θέση να πραγματοποιήσει αυτό που κάθε δανειολήπτης επιζητά: Την ασφαλή λειτουργικότητα, τη διαρκή ενημέρωση και τη διασφάλιση πολύ υψηλών ποσοστών επιτυχίας της αίτησής του. Και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!


Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως ΠΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .