Παρουσίαση του βιβλίου "Πάρτυ γενεθλίων" και διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς μαθητές του παιδικού σταθμού ΛΣ - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Παρουσίαση του βιβλίου "Πάρτυ γενεθλίων" και διαδραστικό παιχνίδι για τους μικρούς μαθητές του παιδικού σταθμού ΛΣ


 Την Πέμπτη 9/12 και ώρα 10:00π.μ., η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαρία Ανδρικοπούλου θα παρευρεθεί στον παιδικό σταθμό του Λιμενικού Σώματος  για να παρουσιάσει ένα από τα βιβλία της με τίτλο "Πάρτυ γενεθλίων" εκδόσεις "Εν πλω¨. Μέσα από τη δια ζώσης βιωματική αφήγηση της ίδιας της συγγραφέως, οι μικροί μας μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον κόσμο της θάλασσας και να νιώσουν την αξία της φιλίας. Θα ακολουθήσουν κατασκευές από τα ίδια τα παιδιά. 

O Πολιτιστικός  Σύλλογος Μέριμνας ΛΣ (Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.) θα δωρίσει υπογεγραμμένο από την ίδια τη συγγραφέα το εν θέματι βιβλίο στους μικρούς μαθητές (προνήπια), ακολουθώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του COVID-19.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:


Η Μαρία Ανδρικοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει από παιδί στο κέντρο της πόλης. Κατάγεται από την ορεινή Φθιώτιδα και τις Κυκλάδες. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Εργάζεται πολλά χρόνια ως διοικητικό στέλεχος σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Σπούδασε κλασική φιλολογία (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με ειδίκευση στην πολιτιστική πολιτική, διοίκηση και επικοινωνία (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιμέλειας κειμένων στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.

Άρθρα της σχετικά με το αρχαίο δράμα έχουν δημοσιευτεί στην περιοδική έκδοση του Κέντρου Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου «Τόπος Επίκοινος».

Οι «Μύθοι στο ρυθμό της Μουσικής» είναι το πέμπτο της βιβλίο για παιδιά, καθώς ήδη κυκλοφορούν τα βιβλία της: «Πάρτι γενεθλίων» (2008), «Ο Μπλεψαράκης» (2008), «To Πάσχα του Πασχάλη» (2010), «Πασχαλινή ιστορία αγάπης» (2010).