Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το θέαμα είναι πραγματικά μαγικό - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το θέαμα είναι πραγματικά μαγικό


Με δεκάδες χιλιάδες λαμπιόνια στολίστηκε χτες το Κέντρο Πολιτισμού – Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
Συγκεκριμένα το ΚΠΙΣΝ φόρεσε τα γιορτινά του σε μία μεγάλη ανοιχτή γιορτή με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη, ο οποίος και σήμανε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Με δεκάδες χιλιάδες λαμπιόνια στολίστηκε σήμερα το Κέντρο Πολιτισμού – Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
Παρά το κρύο, μικροί μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού έβγαλαν φωτογραφίες και παρακολούθησαν αυτό το πρωτότυπο φεστιβάλ φωτός.
Tο ΚΠΙΣΝ φόρεσε τα γιορτινά του σε μία μεγάλη ανοιχτή γιορτή με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη.
Μάλιστα το πάρκο μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο, ενώ πρωταγωνιστής ήταν το παγοδρόμιο, το οποίο επέστρεψε στο κανάλι περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για δωρεάν φιγούρες στον πάγο.
O ηθοποιός μάλιστα σήμανε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Εντυπωσιακά είναι και τα τρία πανύψηλα έλατα που στήθηκαν στην Αγορά, έτοιμα να δεχτούν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.
Παρά το κρύο, μικροί μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού έβγαλαν φωτογραφίες και παρακολούθησαν αυτό το πρωτότυπο φεστιβάλ φωτός.
Το πάρκο μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο.
Πρωταγωνιστής ήταν το παγοδρόμιο, το οποίο επέστρεψε στο κανάλι περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για δωρεάν φιγούρες στον πάγο.
Εντυπωσιακά είναι και τα τρία πανύψηλα έλατα που στήθηκαν στην Αγορά, έτοιμα να δεχτούν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.