Φιλανθρωπικό Τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα σε αστυνομικούς και λιμενικούς - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Φιλανθρωπικό Τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα σε αστυνομικούς και λιμενικούς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκα το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα σε άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού σώματος.
Κατά τη διάρκεια του τουρνουά συγκεντρώθηκαν είδη τροφίμων για τους απόρους του τόπου τα οποία δόθηκαν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.
Δείτε την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.
«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ευχαριστούμε θερμά όσους στήριξαν έμπρακτα τη προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας , κατά τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού τουρνουά μπάσκετ που έλαβε χώρα την ΠΕΜΠΤΗ 27-12-2018 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου. Τα τρόφιμα που συγκεντρώσαμε προσφέρθηκαν στην ‘’ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ’’ προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους την ομάδα καλαθοσφαίρισης  της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Χανίων και την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Δ.Α. Ρεθύμνου αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή διοργάνωση, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και τον Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟ.
Για την ιστορία νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.
Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους τους συνανθρώπους μας».