ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Νέος διαγωνισμός για ένα διήμερο στο όμορφο Κυπαρίσσι Λακωνίας - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.: Νέος διαγωνισμός για ένα διήμερο στο όμορφο Κυπαρίσσι Λακωνίας

Λάβε μέρος στην κλήρωση του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. και κέρδισε ένα διήμερο
 στο Atalanti Hotel στο Κυπαρίσσι Λακωνίας.

Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός!!!

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των κληρώσεών μας, ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.  είναι στην ευχάριστη  θέση να σας ανακοινώσει άλλη μια προσφορά για ένα όμορφο διήμερο σε μια τυχερή οικογένεια συναδέλφων μας, που θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στο απίστευτο Atalanti Hotel Kyparissi για λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.



Για την συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πρέπει:

1.      Να είσαστε εν ενεργεία στέλεχος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου και αν υπηρετείτε.
2.      Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα κλήρωσης.
3.      Να κάνετε κοινοποίηση του συνδέσμου της κλήρωσης, στον λογαριασμό σας στο Facebook ή και στο VIBER σε συναδέλφους .
4.      Να κάνετε Like στην Σελίδα https://www.facebook.com/AtalantiApartments/


Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να ζήσετε στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης, που όλοι μας έχουμε τόσο ανάγκη με τους εξοντωτικούς ρυθμούς που ζούμε.  Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης  και  ανυπομονούμε να μοιραστούμε  τις εμπειρίες και την χαρά σας.

Η κλήρωση του διημέρου θα γίνει  στις 15 Μαΐου του 2019 με χρήση ηλεκτρονικής online κληρωτίδας.

H χρήση του δώρου από την τυχερή οικογένεια μπορεί να γίνει αποκλειστικά  από τις 17/05 έως και τις  30/06.

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. έχει σκοπό να γίνονται κληρώσεις ταξιδιών, ανά  τακτά χρονικά διαστήματα, για όλους τους δικαιούχους των παροχών της. (Σε πρώτη φάση μόνο για τους εν ενεργεία για λόγους διασφάλισης της διαδικασίας.)

Η δράση αυτή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία και  βοήθεια της συναδέλφου Μέξια Ε.

Ο ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. είμαστε όλοι μας,
τα  καλύτερα...ήρθαν!!!



Λίγα λόγια....

Το «Αταλάντη» είναι ένα οικογενειακό και ζεστό συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων που υπόσχεται μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Είναι ένα νεόδμητο οίκημα 2 ορόφων που απέχει μόλις 80 μέτρα από τη θάλασσα (παραλία).
Όλα τα διαμερίσματα είναι δίχωρα και αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι – κουζίνα, μπάνιο και 2 ξεχωριστά μπαλκόνια τα οποία σου επιτρέπουν να θαυμάσεις τη θέα προς τη θάλασσα ή το βουνό. Η επίπλωση και η διακόσμηση είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και η καθαριότητα θεωρείται δεδομένη.
Στο ισόγειο λειτουργεί το Atalanti Cafe το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους να απολαύσουν κάτω από την σκιά της πέργκολας και των μουριών, πλούσιο σπιτικό πρωινό, παραδοσιακά γλυκά και δροσερά ροφήματα. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Η Μαριάννα και ο Δημήτρης, με φιλόξενη διάθεση θα σας ενημερώσουν για δραστηριότητες και περιηγήσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη και ενδιαφέρουσα.
Τέλος, η μεγάλη αυλή που διαθέτει το συγκρότημα δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους στο πίσω μέρος του συγκροτήματος με άνεση και ασφάλεια.

Πληροφορίες
Atalanti Apartments

Κυπαρίσσι Λακωνίας

Τ.Κ. 23068

τηλ. 27320 55246

κιν. 6946 774758

φαξ. 27320 55344

atalantiapartments.gr

info@ atalantiapartments.gr