ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Τα χαμόγελα των παιδιών είναι η ανταμοιβή όλων μας - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Τα χαμόγελα των παιδιών είναι η ανταμοιβή όλων μας



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου  η παράδοση  των παιδικών ειδών στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας από αντιπροσωπία  του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. 

Όλα ξεκίνησαν μετά  την επικοινωνία μας με το Π.Ε.Ν. Καλλιθέας και την επιβεβαίωση  πως χρειάζονται άμεσα ρούχα, παπούτσια  και παιχνίδια . Η ανταπόκριση των εθελοντών-μελών μας και όλων των συναδέλφων ήταν άμεση και συγκινητική στο κάλεσμα του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.. 

Από το Λαύριο, τη Ραφήνα, την Ελευσίνα, το Κ.Λ.Π., το Αρχηγείο και από  άλλες υπηρεσίες, συγκεντρώθηκαν  80 τσάντες με είδη για τα παιδιά. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι τα χαμόγελα και οι  αγκαλιές των παιδιών και της υπεύθυνης του Π.Ε.Ν κας Παπαδοπούλου, μόλις μας αντίκρισαν. Τόσο μεγάλη  βοήθεια και μάλιστα σε περίοδο εκτός εορτών (Χριστούγεννα, Πάσχα κτλ) ήταν για εκείνους μια ευχάριστη και πολύτιμη έκπληξη, όπως  μας είπαν.

Το Δ.Σ. του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. θέλει πραγματικά να ευχαριστήσει  και να συγχαρεί όλους τους συναδέλφους, από όλες τις υπηρεσίες,  που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης και ιδιαίτερα τον Πατερά Δημήτριο (Ιερέα του Λ.Σ.) για την βοήθεια, την στήριξη και  το αγκάλιασμα της προσπάθειάς μας. 

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά πως  ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ., ως Πολιτιστικός Σύλλογος, δεν ήρθε ούτε για να υποκαταστήσει ούτε για  να «καπελώσει»,  αλλά για να ενισχύσει και να βοηθήσει. Τέτοιου είδους δράσεις αποτελούν δείγμα γραφής μας και ευελπιστούμε σε συνεργασίες με υπηρεσίες και  Συλλόγους για την επίτευξη των κοινών μας στόχων. 

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος έχει και επίσημα ανοίξει  τις πόρτες του για όσους συναδέλφους θέλουν να γίνουν μέλη του (με μηδενικό κόστος εγγραφής και συνδρομής). Πληροφορίες paroxes.ls@gmail.com


Ο ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. είμαστε όλοι μας,

τα  καλύτερα...ήρθαν!!!

 www.symels.gr