Μηνιαίος προγραμματισμός εκδηλώσεων ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. για όλα τα στελέχη του Λ.Σ., τους αποστράτους και τους ΜΠΥ του ΥΝΑΝΠ - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Μηνιαίος προγραμματισμός εκδηλώσεων ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. για όλα τα στελέχη του Λ.Σ., τους αποστράτους και τους ΜΠΥ του ΥΝΑΝΠ



Φίλοι συνάδελφοι o ΣΥΜΕΛΣ, λαμβάνοντας υπόψιν τις υπηρεσιακές καθώς και οικογενειακές ανάγκες, για τον καλύτερο  προγραμματισμό του χρόνου μας, καθιερώνει την έκδοση ενημερωτικού δελτίου  όλων των εκδηλώσεων της.

Ο σκοπός του εν λόγω  εγχειρήματος  είναι  οι συνάδελφοι να γνωρίζουν τις μέρες και τις ώρες των εκδηλώσεων μας και με αυτό τον τρόπο να προγραμματίζουν καλύτερα την συμμετοχή τους σε αυτές απολαμβάνοντας  τις  ομαδικές  τιμές  που έχουμε εξασφαλίσει για όλους.

Για τον μήνα Μάρτιο θα είμαστε  δίπλα σας με τις ακόλουθες αξιόλογες δράσεις:

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

·       10/3 Πετάμε χαρταετό όλοι μαζί στο Τατόϊ στα Βασιλικά Κτήματα. ( Αναμένεται σχετική ανακοίνωση – ηλεκτρονική αίτηση) Άμα ο καιρός μας το επιτρέψει.

·         17/3 Θα δούμε την παιδική θεατρική παράσταση « Το τρελό τριήμερο» στο Θέατρο ΗΒΗ. ( Αναμένεται σχετική ανακοίνωση)

·         30/3  Βραδιά ενηλίκων με το έργο «Ο Βαφτιστικός της Κυρίας» στο Θέατρο «ΑΘΗΝΑΪΣ» (Αναμένεται σχετική ανακοίνωση)

Μείνετε συντονισμένοι