Όρνιθες -Η Πολιτεία των Πουλιών : Ήμασταν όλοι εκεί παρακολουθώντας μια παράσταση με υπογραφή του Δημήτρη Αδάμη - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Όρνιθες -Η Πολιτεία των Πουλιών : Ήμασταν όλοι εκεί παρακολουθώντας μια παράσταση με υπογραφή του Δημήτρη Αδάμη


Σε εορταστικό κλίμα και με χαρούμενη διάθεση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 η προγραμματισμένη παιδική θεατρική παράσταση του ΣΥΜΕΛΣ  Όρνιθες  -Η Πολιτεία των Πουλιών.

Ήμασταν όλοι εκεί! Μικροί αλλά και λίγο μεγαλύτεροι παρακολουθήσαμε μια αξιόλογη παράσταση με φανταστικά τραγούδια και διαχρονικά μηνύματα που μετέφεραν οι ηθοποιοί στα παιδιά των συναδέλφων μας.

Ο σκηνοθέτης κ. Δημήτρης Αδάμης αφού ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που διέθεσαν το κυριακάτικο πρωινό τους για να έρθουν να παρακολουθήσουν την παράσταση, κλήρωσε τέσσερα βιβλία σε  ισάριθμους τυχερούς λιλιπούτειους φίλους μας.

Ανταλλάξαμε ευχές για καλές γιορτές και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το νέο χρόνο με ακόμα περισσότερες θεατρικές παραστάσεις για όλα τα παιδιά.

Το Δ.Σ. του ΣΥΜΕΛΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ξανά όλους του συναδέλφους που έχουν αγκαλιάσει και πλαισιώσει τις δράσεις του.

Ένα ευχαριστώ και στους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα που επιλέγουν πλέον να είναι και επίσημα μέλη του ΣΥΜΕΛΣ.

Από την μεριά μας σας δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας.

Θα συνεχίσουμε για να γίνει το όνειρο… πράξη!