ΣΥΜΕΛΣ : Κλήρωση ενός τριημέρου στην Λίμνη Πλαστήρα. Πάρε μέρος τώρα .... - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΜΕΛΣ : Κλήρωση ενός τριημέρου στην Λίμνη Πλαστήρα. Πάρε μέρος τώρα ....


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ συνεχίζοντας τις  κληρώσεις, που τόσο έχουν αγκαλιαστεί από όλους τους συναδέλφους, αυτή την φορά προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις-με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα και ένα παιδί έως 12 ετών) για μια οικογένεια συναδέλφων που θέλει να ηρεμήσει βλέποντας την λίμνη Πλαστήρα από κοντά.


Η διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 31/05/2020 με εξαίρεση εορτές και αργίες κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Για να πάρετε και εσείς μέρος στον διαγωνισμό πρέπει:

Να είσαστε μέλος του ΣΥΜΕΛΣ, όπου και αν υπηρετείτε.(χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση)
Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα κλήρωσης  που ακολουθεί.
Να κάνετε κοινοποίηση του συνδέσμου από το site  http://www.symels.gr/ , σε  συναδέλφους μας στο Facebook,  στο viber ή και στο Instagram. (Προαιρετικό)


Πατήστε εδώ για να πάρετε μέρος στην κλήρωση

Η Κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 31/12 


Μην ξεχνάτε την συνεργασία του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. με το ekdromi.gr για να μπορούν όλοι οι συνάδελφοί μας να κάνουν ποιοτικές διακοπές σε όλη την Ελλάδα 365 μέρες τον χρόνο. Άμα δεν έχετε αποκτήσει ακόμα  κωδικό, πατήστε στην εικόνα και ανοίξτε έναν κόσμο εκδρομών με την εγγύηση του ekdromi.gr 




Που είναι όμως  το Ανδρομέδα Hotel


Το ξενοδοχείο ‘'Ανδρομέδα'' βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο, στην τουριστική διαδρομή του γύρου της λίμνης, λίγο έξω από το χωριό Κρυονέρι. Πρόκειται για μία νεόκτιστη μονάδα, φτιαγμένη με γούστο και σεβασμό στην τοπική παράδοση. Η εύκολη πρόσβαση, η ζεστή φιλοξενία και η αίσθηση του καινούργιου εγγυώνται μία ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή.
Λίμνη Πλαστήρα, ένα τοπίο τόσο ζωντανό που κάνει τον κάθε επισκέπτη να φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αποτελεί ιδανικό προορισμό καθότι βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και σχεδόν ισαπέχει από Αθήνα (325 χλμ.) και από Θεσσαλονίκη (250 χλμ.) κάνοντάς την να φαντάζει ιδανική για μια απόδραση ακόμα και ένα απλό Σαββατοκύριακο. Το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου απέχει 50 χιλιόμετρα.
Η Λίμνη Πλαστήρα πήρε την θέση του «Ταυρωπού» ποταμού που αργοκυλούσε νότια για να συναντήσει τον Αχελώο. Η ιδέα για την κατασκευή του φράγματος δίνοντας λύση στο πρόβλημα της άρδευσης του θεσσαλικού κάμπου, της ύδρευσης της Καρδίτσας και άλλων κοινοτήτων, αλλά και την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, με την εκμετάλλευση της δύναμης του νερού.
Το πανέμορφο χωριό Κρυονέρι είναι κτισμένο σε υψόμετρο 850μ. στον ορεινό όγκο των Αγράφων σε μικρή απόσταση από τη Λίμνη Πλαστήρα. Απέχει 22 χλμ. από την πόλη της Καρδίτσας. Το 1935 το χωριό πήρε το σημερινό του όνομα, Κρυονέρι, αφήνοντας πίσω την παλιά του ονομασία, Τσιφλίκι.
Ο πληθυσμός του Κρυονερίου δεν σημειώνει σημαντικές μεταβολές λόγω της κυρίαρχης θέσης του και της ανάπτυξης που σημείωσε η περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, δίνοντας κίνητρα στους νέους να μείνουν και να δημιουργήσουν οικογένεια στο Κρυονέρι και την ευρύτερη περιοχή. Αναμφίβολα η καταπληκτική τοποθεσία και το πρόσφορο για καλλιέργειες έδαφος συνετέλεσαν στο σημερινό αποτέλεσμα.
Σήμερα το Κρυονέρι είναι από τα πιο μαγευτικά χωριά γύρω από την λίμνη με πυκνή βλάστηση, άφθονα νερά και φρέσκα κηπευτικά προϊόντα.
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0724Κ013Α0162701






Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .