Γλυκιά έκπληξη: Ο Άγιος Βασίλης βρέθηκε στα μπαλκόνια των παιδιών της Ογκολογικής Μονάδας του νοσοκομείου Παίδων - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Γλυκιά έκπληξη: Ο Άγιος Βασίλης βρέθηκε στα μπαλκόνια των παιδιών της Ογκολογικής Μονάδας του νοσοκομείου Παίδων

Το Πυροσβεστικό Σώμα χάρισε χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα του νοσοκομείου Παίδων.  Η έκπληξη ήταν μοναδική όταν είδαν ντυμένους Άγιους Βασίληδες να κατεβαίνουν στα μπαλκόνια τους!
Πρόκειται για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ‘’Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα’. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, της Προέδρου του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου ΠΣ Βασιλείου Καπέλιου, πραγματοποιήθηκε σήμερα χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Συλλόγου, στον προαύλιο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα”.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πυροσβέστες να πραγματοποιούν επίδειξη πυροσβεστικών επιχειρήσεων, καθώς η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Άγιος Βασίλης και το ξωτικό του μοίρασαν δώρα στο προαύλιο του νοσοκομείου. Ιπτάμενοι πυροσβέστες καταρριχήθηκαν από την ταράτσα του κτιρίου από όροφο σε όροφο, χαρίζοντας δώρα στα παιδιά εντός του κτιρίου. Η εκδήλωση εκτός από δώρα πέτυχε να αλλάξει την καθημερινότητα των παιδιών χαρίζοντάς τους ξεχωριστές στιγμές ενθουσιασμού και χαράς, που το εξέφρασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Γιόβας και ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης.
Δείτε τις 17 φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook.