Ήρθε η Βραδιά θεάτρου για όλα τα στελέχη του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ήρθε η Βραδιά θεάτρου για όλα τα στελέχη του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ


Ο ΣΥΜΕΛΣ  καινοτομεί. Στο πλαίσιο των εθελοντικών παροχών συνεχίζει δυναμικά και την νέα χρονιά. Αφουγκραζόμενη την ανάγκη των συναδέλφων  για ποιοτική και οικονομική διασκέδαση και ενθαρρύνοντας την βελτίωση των συναδελφικών σχέσεων εκτός υπηρεσίας,  προχωρεί στην δημιουργία της Βραδιάς Θεάτρου. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα  21:00   με την θεατρική παράσταση «ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ».


Σας περιμένουμε το Σάββατο  26 Ιανουαρίου  2019 και ώρα  21:00.  Το αντίτιμο του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10€ κατ’άτομο αντί της κανονικής τιμής των 18 ευρώ, με  έναρξη προσέλευσης στις 20:00 και πέρας στις 20:30.

Θέατρο Ιλίσια Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια Τηλ.: 2107210045 https://theatroilisia.gr/

Όσοι και όσες συνάδελφοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην παράστασή  μας,   παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής και καταβάλλουν το ποσό των 10 ευρώ/ άτομο μέχρι και τη Τετάρτη  23 /01 /2019.

Η φόρμα συμμετοχής είναι και σε ηλεκτρονική μορφή στο www.symels.gr

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εθελοντική ομάδα εργασίας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω συναδέλφους και είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των αιτήσεων συμμετοχής και του ανάλογου αντιτίμου.
  1. Μαρία Φουστάνα                                                      5.  Χρύσα Κατσάνου
  2. Έφη Δαδάρου                                                           6.  Νικολέττα Κάκα
  3. Μαρία Σιδηροπούλου                                              7.  Γεωργία Μπακέα
  4. Δημήτρη Γκιουρτζίδη                                              8.  Γιάννη Μαρκάκη

ή απευθείας στις  ηλεκτρονικές διευθύνσεις : paroxes.ls@gmail.com

                                                                                 

 Λίγα λόγια για το έργο 
«ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ»

του Άρθουρ Μίλλερ
«Το δύσκολο δεν είναι να μην πιστεύεις σε τίποτα,
το δύσκολο είναι να συνεχίζεις να πιστεύεις σε κάτι. 
Κι αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό... τότε έχεις πεθάνει.»
Το αριστουργηματικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Το Τίμημα», από τα γνωστότερα έργα του, γραμμένο το 1967 και πολυανεβασμένο σε θεατρικές σκηνές παγκοσμίως με πιο πρόσφατη αυτή του Broadway και πρωταγωνιστή το Danny DeVito, ανεβαίνει το φετινό χειμώνα στο Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ με μια μοναδική διανομή. Οι διαχρονικές αλήθειες του έργου του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα ζωντανεύουν και φωτίζονται από την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά της Ιωάννας Μιχαλακοπούλου.
 Το «Τίμημα» ήταν από τα αγαπημένα έργα του Άρθουρ Μίλλερ, καθώς είναι και το μόνο έργο που αποφάσισε να σκηνοθετήσει. Σκιαγράφησε τους χαρακτήρες του περίτεχνα να προσπαθούν να ισορροπήσουν και να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, ενώ οι καταιγιστικές αποκαλύψεις ξεδιπλώνονται με μαεστρία μπροστά μας. Οι ήρωες καλούνται να αναθεωρήσουν όλες τις αποφάσεις τους μπροστά στην αναγκαστική εκποίηση της πατρικής περιουσίας τους. Ένα σωρό έπιπλα στοιβαγμένα για σχεδόν 30 χρόνια, ύστερα από την οικονομική καταστροφή του πατέρα τους το 1929, «στοιχειωμένα» με τις επιλογές που καθόρισαν τις ζωές όλων.
Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή του ΙΛΙΣΙΑ για να ερμηνεύσει τον Ρωσοεβραίο παλαιοπώλη Gregory Solomon, την πηγή του κωμικού στο έργο, τον ρόλο που κινεί τα νήματα της δράσης. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Χρήστος Σαπουντζής  ενσαρκώνουν τα δύο αδέλφια που συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια για να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους. Μαζί τους η Ρένια Λουιζίδου στο ρόλο της γυναίκας, η οποία διεκδικεί τη ζωή της που τόσα χρόνια βρίσκεται σε αναμονή.
Οι ήρωες του έργου εκπρόσωποι μιας κοινωνίας που κάποτε φαινόταν να αλλάζει… Μιας κοινωνίας που τελικά δεν έχει αλλάξει κι όμως πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει σε κάτι γιατί αλλιώς έχει πεθάνει…