Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ : Συνάντηση με την ιστορία - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ : Συνάντηση με την ιστορία


Ο ΣΥΜΕΛΣ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ

Για μια ακόμη φορά ο σκοπός επετεύχθη. Για όλους εμάς, τους εθελοντές του ΣΥΜΕΛΣ , η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάδελφο είναι αυτοσκοπός.

H Κυριακή που μας πέρασε ήταν διαφορετική από τις άλλες και θα μείνει για καιρό στις αναμνήσεις όλων μας, καθώς για πρώτη φορά συνάδελφοι από το σύνολο του εργασιακού δυναμικού του Υπουργείου μας βρεθήκαμε μαζί σε μια εκδήλωση μνήμης και ιστορικής αξίας.

Χαμόγελα παιδιών και ιστορίες συναδέλφων από τους παππούδες τους που είχαν την τιμή να υπηρετήσουν  στο πλοίο κάποια άλλη εποχή, προκάλεσαν συναισθήματα τα οποία μας άγγιξαν όλους.

Χαρά  και συγκίνηση σε διαρκή εναλλαγή για   τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος καθώς και για τους  πολιτικούς υπάλληλους του ΥΝΑΝΠ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΟΠΑΛΣ.

Χαρά για την  συναναστροφή  πέραν  της υπηρεσιακής μας ιδιότητας, κάτι που επιζητάμε αλλά και επιβάλλεται στις μέρες μας. Η συναδελφικότητα μεταξύ μας  αλλά και η αγάπη στον ίδιο τον συν-αδελφό  είναι κάτι που μπορούμε μέσα από αυτές τις μικρές εξορμήσεις μας να πετύχουμε.


Συγκίνηση που καταφέραμε να συγκεντρωθούμε τόσο πολλοί, με τις οικογένειές μας, να ικανοποιήσουμε μια κοινή μας επιθυμία και να  επισκεφτούμε το πλοίο θρύλος, το πλοίο που άλλαξε την ιστορία αυτής της χώρας. Το Θ/Κ Αβέρωφ ήταν εκεί και σχεδόν σύσσωμο το πλήρωμά του μας περίμενε για να μας ξεναγήσει και να μας διηγηθεί την ιστορία του.

Εμείς σαν ΕΟΠΑΛΣ θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε όσους μπόρεσαν να παραβρεθούν και να  ενημερώσουμε  όσους  δεν τα  κατάφεραν, να  έρθουν στην ξεχωριστή αυτή ξενάγηση,  πως είναι στο πρόγραμμα μας να την επαναλάβουμε.

Μέχρι τότε ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια δέσμευση πως τα καλύτερα έρχονται.

Με εκτίμηση,

ΣΥΜΕΛΣ