Μουσείο Ακρόπολης: Τι ισχύει για τα στελέχη του Λ.Σ. μετά και την αύξηση της τιμής εισόδου για την θερινή περίοδο - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Μουσείο Ακρόπολης: Τι ισχύει για τα στελέχη του Λ.Σ. μετά και την αύξηση της τιμής εισόδου για την θερινή περίοδο

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. σας ενημερώνει για το τι ισχύει στο Μουσείο της Ακρόπολης  για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και τις οικογένειες αυτών, μετά και την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου εισόδου για την θερινή περίοδο. 

Σας παραθέτουμε σχετική απάντηση του μουσείο σε ερώτηση μας. 


"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας (Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστικό και Λιμενικό Σώμα) και ο συνοδός τους καταβάλλουν μειωμένο εισιτήριο με την επίδειξη της απαραίτητης ταυτότητας. Κατά την θερινή περίοδο (1 Απριλίου - 31 Οκτωβρίου) η γενική είσοδος είναι 10€ και η μειωμένη είσοδος 5€ (σχετικό link:  https://www.theacropolismuseum.gr/el/content/ores-leitoyrgias-kai-eisitiria).

Επίσης, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι οι νέοι ηλικίας έως 18 ετών, των εντός της Ε.Ε. χωρών, απαλλάσσονται από την καταβολή εισιτηρίου με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την επιβεβαίωση της ηλικίας, καθώς και οι φοιτητές ή σπουδαστές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή Ισότιμων Σχολών των Κρατών-Μελών της ΕΕ ή Στρατιωτικών Σχολών, καθώς και των Σχολών Ξεναγών, με την επίδειξη της ανανεωμένης φοιτητικής τους ταυτότητας, του φοιτητικού πάσο, ή της διεθνούς φοιτητικής ταυτότητας ISIC (International Student Identity Card). " 

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. έχει εντάξει στο πρόγραμμά του για  το προσεχές  διάστημα επίσκεψη στο Μουσείο αλλά και στον Βράχο της Ακρόπολης. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση για να δηλώσετε συμμετοχή.