Στεγαστικό Δάνειο αποκλειστικά για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και τους ΜΠΥ με το χαμηλότερο Επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Στεγαστικό Δάνειο αποκλειστικά για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και τους ΜΠΥ με το χαμηλότερο Επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς


Ανακοινώνουμε την  συνεργασία του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. με την IMS. Ποια είναι όμως η IMS και τι προσφέρει στα στελέχη του Λ.Σ. με απλή αναφορά του ονόματος του συλλόγου και στους πολιτικούς υπαλλήλους του Υ.ΝΑ.Ν.Π.  μετά από επικοινωνία τους με εμάς

Η IMS παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμεσολάβησης για την έκδοση στεγαστικών δανείων, συντονίζοντας τη διαδικασία μεταξύ υποψηφίων δανειοληπτών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων χωρίς καμία άμεση ή έμμεση οικονομική επιβάρυνση για τον δανειολήπτη,  καθώς αμείβεται αποκλειστικά και μόνο από την Τράπεζα.

Αποτελεί τον μεγαλύτερο συνεργάτη των ελληνικών τραπεζών, καταλαμβάνοντας μερίδιο 11% στην αγορά στεγαστικής πίστης και είναι η μοναδική εταιρία που διαθέτει ένα αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν ειδικά για το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Πρόκειται για ένα  στεγαστικό δάνειο το οποίο δεν προσφέρεται από το δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας ή άλλο εναλλακτικό δίκτυο.
Ειδικότερα, σε συνεργασία με μία εκ των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών, η IMS σχεδίασε ένα ασυναγώνιστο προϊόν αποκλειστικά και μόνο για εσάς προσφέροντας το χαμηλότερο επιτόκιο της Τραπεζικής Αγοράς (επιπλέον έκπτωση από αυτή που δικαιούστε κατά 0,5%) και μειωμένα έξοδα διαχείρισης του αιτήματος κατά 50%.
Το αποκλειστικό τραπεζικό προϊόν  μπορεί να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες για:
·         Αγορά Κατοικίας
·         Αγορά Οικοπέδου
·         Επισκευή Ακινήτου
·         Αγορά και Επισκευή Κατοικίας
·         Ανέγερση Κατοικίας
·         Αποπεράτωση Ακινήτου

Η αποκλειστικότητα αυτού του τραπεζικού προϊόντος έχει φέρει την  εταιρία μας στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει περισσότερες από 200 οικογένειες συναδέλφων σας να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι!

Λ. Συγγρού 240, 176 72 Καλλιθέα
 210 9520047 – 48, 210 9513111, 210 9583331
 info@ims-fc.gr             



       Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.



                                                                     Ο ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. είμαστε όλοι μας,
τα  καλύτερα...ήρθαν!!!