Συνάντηση ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. με τον κ. ΥΝΑΝΠ Γιάννη Πλακιωτάκη. - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. με τον κ. ΥΝΑΝΠ Γιάννη Πλακιωτάκη.


Σε θετικό  κλίμα  πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος (ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν στον κ. Υπουργό καλή επιτυχία στο έργο του και τον ενημέρωσαν για το ρόλο και τις δράσεις του 1ου Πολιτιστικού Συλλόγου που δημιουργήθηκε για όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη του Λιμενικού Σώματος  αλλά  και τους πολιτικούς υπαλλήλους του ΥΝΑΝΠ.

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε για  τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ., για τις προσφορές σε όλους τους τομείς (υγεία, ασφάλεια, θεατρικές παραστάσεις σε προνομιακές τιμές, κτλ) καθώς και για τις φιλανθρωπικές δράσεις (προσφορά ρούχων, παιχνιδιών, ειδών πρώτης ανάγκης, κτλ) μας προς τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες στις οποίες ανταποκρίνονται με μεγάλη χαρά οι συνάδελφοι.  Ο κ. Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για το σύνολο των δράσεών μας τις οποίες τον διαβεβαιώσαμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς σε όλους τους συναδέλφους.

Εκ δεξιών στην φωτογραφία:  Βλαχονικολός Δ. (Πρόεδρος ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.), κ. Πλακιωτάκης Γ. (ΥΝΑΝΠ),  Κάκα Ν. (Αντιπρόεδρος ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.), Γκιουρτζίδης Δ. (Δημόσιες Σχέσεις  ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.).


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .