Συνάντηση ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. με την ‘Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. με την ‘Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος


Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Ε.Α.Α.Λ.Σ.) και του Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος (ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) στα γραφεία της Ε.Α.Α.Λ.Σ..


Στη συνάντηση αυτή έγινε ενημέρωση για τις δράσεις που πραγματοποιεί ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ., στις οποίες μπορούν να λαμβάνουν μέρος και τα μέλη της Ε.Α.Α.Λ.Σ..

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είναι ένας Πολιτιστικός Σύλλογος που δημιουργήθηκε για όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη του Λιμενικού Σώματος και τους πολιτικούς υπαλλήλους του ΥΝΑΝΠ. Μέσα στους λίγους μόνο μήνες ζωής του, ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. έχει πετύχει μεγάλες προσφορές σε όλους τους τομείς (υγεία, ασφάλεια, θεατρικές παραστάσεις σε προνομιακές τιμές, κτλ) και έχει οργανώσει φιλανθρωπικές δράσεις (προσφορά ρούχων, παιχνιδιών, ειδών πρώτης ανάγκης, κτλ) προς τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες στις οποίες η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν εγκάρδιο και έγινε ανταλλαγή ιδεών για μελλοντική συνεργασία προς όφελος όλων των συναδέλφων.

 Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. θεωρεί υποχρέωσή του να συσφίγγει τις σχέσεις όλων των μελών της μεγάλης οικογένειας του Λιμενικού Σώματος και γι’ αυτό επιθυμεί τη συμμετοχή στις δράσεις του και των συναδέλφων που προσέφεραν σημαντικό έργο επί σειρά ετών στο ΛΣ.  

Στην Φωτογραφία από αριστερά : Ανθυποπλοίαρχος Λ. Σ. (ε.α) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης  (Έφορος ΕΑΑΛΣ), Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. (ε.α) ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ Σταύρος (Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΕΑΑΛΣ), Κάκα Ν. (Αντιπρόεδρος ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.), Πλοίαρχος Λ.Σ.(ε.α.) ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Βασίλειος (Πρόεδρος ΕΑΑΛΣ)  Βλαχονικολός Δ. (Πρόεδρος ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.), Γκιουρτζίδης Δ. (Δημόσιες Σχέσεις  ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.).


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .