Γρηγόρης Βαλτινός: Σας θαυμάζουμε για το έργο που επιτελείτε, έχοντας πάντα στην καρδιά σας τον πολιτισμό! - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Γρηγόρης Βαλτινός: Σας θαυμάζουμε για το έργο που επιτελείτε, έχοντας πάντα στην καρδιά σας τον πολιτισμό!

Σε ένα κατάμεστο - Sold Out θέατρο πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση "Αρχιμάστορας Σόλνες" και οι συνάδελφοί μας είχαν την ευκαιρία  να παρακαλουθήσουν ένα έργο αριστούργημα, ένα έργο με υπογραφή του Χένρικ Ίψεν .


Η ερμηνεία των ηθοποιών κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μας καθ’ όλη της διάρκεια της παράστασης και δικαιωματικά στο τέλος εισέπραξαν το ζεστό μας χειροκρότημα.

Ο πρωταγωνιστής Γρηγόρης Βαλτινός  στο τέλος της θεατρικής παράστασης έκανε σύντομο χαιρετισμό σε όλους τους Λιμενικούς που παρευρίσκονταν  στο θέατρο, μεταφέροντάς τους την στήριξη του στο δύσκολο έργο που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα. Δεν έκρυψε το θαυμασμό του για όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που επιτελούν ένα τόσο δύσκολο λειτούργημα και παρόλο το φορτωμένο τους πρόγραμμα δεν ξεχνούν τον πολιτισμό και συμμετέχουν ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα.

Για αυτό το λόγο το Θέατρο Ιλίσια προσφέρει τρεις (03) διπλές προσκλήσεις σε συνάδελφους που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων.
Επιπλέον, το εν λόγω θέατρο προχώρησε σε μια ακόμα συμβολική κίνηση παγιώνοντας την προνομιακή τιμή των 12 ευρώ σε όποιο στέλεχος του Λιμενικού Σώματος με την οικογένειά  του,  επιθυμεί να δει τη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση όποτε επιθυμεί, επιδεικνύοντας την υπηρεσιακή του ταυτότητα στο ταμείο του θεάτρου.

Ο ΣΥΜΕΛΣ ευχαριστεί πολύ όλους τους συναδέλφους που διέθεσαν το Σαββατόβραδο τους για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια μια ποιοτική θεατρική παράσταση!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γρηγόρη Βαλτινό και την υπέροχη ομάδα του καθώς και το θέατρο Ιλίσια για την τέλεια συνεργασία που έχουμε όλο αυτό τον καιρό.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας www.symels.gr, οι δράσεις μας συνεχίζονται!

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του ΣΥΜΕΛΣ 


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .