Ειδική προσφορά για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος απο την PIZZA FAN - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Ειδική προσφορά για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος απο την PIZZA FAN



Η PIZZA FAN είναι μια 100% ελληνική εταιρεία pizza delivery με σημαντική παρουσία στο χώρο αυτό από το 1996. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη δημιουργία προϊόντων εξαιρετικών προδιαγραφών εστιάζει στην υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, στην καινοτομία και την ποικιλία. Διαθέτει έναν ευρύ κατάλογο από πρωτοποριακές συνταγές που προσφέρονται στις πιο προσιτές τιμές! Με 80 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο είναι σήμερα η Νο1 εταιρεία pizza delivery στην Ελλάδα.
Αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελούν τα σώματα ασφαλείας, η Pizza Fan παρέχει μια ειδική προσφορά προκειμένου να στηρίξει με έναν έμπρακτο τρόπο την προσπάθειά τους.
Μοναδική προσφορά για τα σώματα ασφαλείας
5,00€ πίτσα 8 τεμαχίων, διαμέτρου 28cm (επιλογή από 16 συνταγές) 
Η προσφορά ισχύει για παράδοση στο χώρο εργασίας με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας
Στην προσφορά συμμετέχουν 16 διαφορετικές γεύσεις: Μαργαρίτα, Απλή, Αθλητή, Gustosa, Family, Παραδοσιακή, Κλασσική Special, Fan Special, Ελληνική, Εξοχής Πεπερονάτη, Γερμανική, Πατάτα Μπέικον, BBQ Chicken, Γαλοπούλα Fan, Καυτερή Beertuosa.
Η προσφορά αφορά τηλεφωνικές παραγγελίες στο 18.111 ή στο 2108112000 από 11:30 έως 00:30

Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .