ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ :Και φέτος δίπλα στα παιδιά των συναδέλφων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς με τα PUBLIC Πανελλαδικώς - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ :Και φέτος δίπλα στα παιδιά των συναδέλφων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς με τα PUBLIC Πανελλαδικώς


O πολιτιστικός σύλλογος "ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ",  πάντα δίπλα  στους  συναδέλφους και τις οικογένειές τους,  σε συνεργασία με όλα τα καταστήματα  PUBLIC Πανελλαδικώς   ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς  είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση   της συνεργασίας και για το έτος 2020.

Ως εκ τούτου ενημερώνουμε τα μελη του Συλλόγου μας καθώς  και το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό του Λ.Σ. όπως επίσης  και το Μόνιμο Προσωπικό του ΥΝΑΝΠ,    ότι οι παρακάτω εκπτώσεις ισχύουν για όλους. 

Με την επίδειξη του εκπτωτικού κουπονιού και της υπηρεσιακής μας ταυτότητας επωφελούμαστε με:Εκτυπώστε το κουπόνι και πριν τις αγορές σας ενημερώστε το ταμείο για την προσφορά.

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Απαραίτητη η επίδειξη της υπηρεσιακής μας ταυτότητας.


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .