Δημήτρης Μορφόπουλος: Ο λιμενικός και graffiti writer "DEE71" επιστρέφει με νέα τοιχογραφία στο Λιμεναρχείο Μύρινας - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Δημήτρης Μορφόπουλος: Ο λιμενικός και graffiti writer "DEE71" επιστρέφει με νέα τοιχογραφία στο Λιμεναρχείο Μύρινας




Mε πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου και σε συνεργασία με τη Λιμενική Αρχή του νησιού, τοποθετήθηκε σήμερα, στην είσοδο του κτηρίου του Λιμεναρχείου Μύρινας, ένας εξωτερικός απινιδωτής.
Τον απινιδωτή συνοδεύει ένα γκράφιτι, που φιλοτέχνησε, ύστερα από πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου του νησιού, ο συνάδελφος, Υπαξιωματικός Λ.Σ. Δημήτρης Μορφόπουλος, ο γνωστός σε όλους με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο «Dee71», που υπηρετεί στο Λιμενικό Σταθμό του Αγίου Ευστρατίου. Πρωταρχικός σκοπός του γκράφιτι ήταν και είναι να προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών κάτι που, θεωρούμε εκ του αποτελέσματος, ότι το έχει καταφέρει.
Ο Dee71 δε σταματάει τις δημιουργίες του ούτε στιγμή. Τα τελευταία πρόσφατα έργα του, που έχουμε τη χαρά να θαυμάσουμε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, κοσμούν νέους τοίχους σε Άγιο Ευστράτιο και Μουδανιά Χαλκιδικής. Κι έπεται συνέχεια..