ΣΥΜΕΛΣ: Συνεργασία με την PROTERGIA για οικονομία στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΜΕΛΣ: Συνεργασία με την PROTERGIA για οικονομία στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο


 Ο Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος (ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) θέλοντας να εγκαινιάσει τη νεα του συνεργασία με την Protergia και το Military Club προσφέρει σε ολους τους συναδέλφους (εν ενεργεία - εν αποστρατεία - και εργαζομένους στο ΥΝΑΝΠ) προνομιακά τιμολόγια για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. 

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

Η Protergia προσφέρει το πρόγραμμα VIP66 στα μέλη του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ., με προνομιακό τιμολόγιο για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Σημαντική ενημέρωση: Αναφέρουμε ή γράφουμε πάνω στην αίτηση την λέξη ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

  • Σταθερό κόστος κατανάλωσης 0,066€/kWh (ημέρα και νύχτα), ακόμα και πάνω από 2000 kWh / 4μηνο, το οποίο σας εξασφαλίζει έκπτωση έως και 45% από το βασικό προμηθευτή 
    Διευκρίνιση: (εάν έχετε νυχτερινό ρεύμα θα χρεώνεστε την ίδια σταθερή τιμή 0,066€/kWh αντί την κανονική τιμή νυχτερινού που είναι 0,07897€/kWh)
  • Πάγιο μόλις 1€ / μήνα ανεξάρτητα από τον τύπο της παροχής σας (μονοφασικό ή τριφασικό, με ή χωρίς νυχτερινό)
  • Μηδενική εγγύηση και επιστροφή τυχόν χρηματικής εγγύησης που έχετε καταβάλλει στον υφιστάμενο προμηθευτή σας
  • Διάρκεια σύμβασης 24 μήνες

 

Επιπλέον παρέχονται:

  • Μηδενική εγγύηση σε όλες τις προσφορές και προγράμματα της Protergia πέραν του προνομιακού προγράμματος του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.
  • Πραγματικά ανταγωνιστικές χρεώσεις
  • Ξεκάθαρος τρόπος τιμολόγησης
  • Έκδοση μηνιαίου λογαριασμού για καλύτερο προγραμματισμό εξόδων

 

Γιατί να επιλέξετε την Protergia;

Με την εμπορική ονομασία Protergia, η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ δραστηριοποιείται και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας με στόχο να προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες.

 Η Protergia μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να προμηθεύσει με Ηλεκτρική Ενέργεια σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση

Η διαδικασία αίτησης  για τον ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. διεκπεραιώνεται από το Military Club ( μετα και την συνεργασία του ΣΥΜΕΛΣ και του Military Club)  που είναι επίσημος συνεργάτης της Protergia

Παρακάτω θα βρείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενταχθείτε στο προνομιακό πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας.

1.       Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

· Αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη

·  Φωτοτυπία της υπηρεσιακής ταυτότητας

· Φωτοτυπία του πιο πρόσφατου λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας του υφιστάμενου παρόχου σας (ή σύμβαση με τον ΔΕΔΔΗΕ στην περίπτωση νέας παροχής)

2.     Αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών στον ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. ή απευθείας στο  Military Club με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

·Σκαναρισμένα μέσω email στη διεύθυνση paroxes.ls@gmail.com ή απευθείας στο  projects@militaryclub.gr  (γράφοντας στην αίτηση ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) και εν συνεχεία ταχυδρομικώς ή

·Απευθείας ταχυδρομικώς στο Military Club, Διεύθυνση: Ωραιοπούλου 7, 141 21 Νέο Ηράκλειο (1ος όροφος) (γράφοντας στην αίτηση ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.)


Σημαντική ενημέρωση: Αναφέρουμε ή γράφουμε πάνω στην αίτηση την λέξη ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.


Για περισσότερες πληροφορίες:

·  Στείλτε email στη διεύθυνση  paroxes.ls@gmail.com ή καλέστε στο 210.2849135, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες  09:00-17:00



ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ


 

Η Protergia προσφέρει στα μέλη του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ στα προγράμματα Double Energy και Single αυτόνομων καυστήρων φυσικού αερίου.


Σημαντική ενημέρωση: Αναφέρουμε ή γράφουμε πάνω στην αίτηση την λέξη ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

 

DOUBLE ENERGY Δεν δίδεται ως πρόγραμμα μόνο του αλλά υποχρεωτικά μαζί με πρόγραμμα Ηλεκτρικής Ενέργειας

  • 35% έκπτωση στην τιμή kWh φυσικού αερίου
  • Πάγιο 3,50€ / μήνα (14€ / 4μηνο)
  • Εγγύηση μηδενική ειδικά για τα μέλη του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.
  • Διάρκεια 24μηνη

 

SINGLE ΦΑ

  • 20% έκπτωση
  • Πάγιο 3,50€ / μήνα (14€ / 4μηνο)
  • Εγγύηση μηδενική ειδικά για τα μέλη του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.
  • Διάρκεια 24μηνη


Σημειώστε ότι το προνόμιο της μηδενικής εγγύησης ισχύει μόνο για τους αυτόνομους καυστήρες. Τα αντίστοιχα προγράμματα (DOUBLE και SINGLE) υπάρχουν και για κοινόχρηστους καυστήρες.



ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ PROTERGIA;

 

Με την εμπορική ονομασία Protergia, η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ δραστηριοποιείται από τον Φεβρουάριο 2018 και στην προμήθεια φυσικού αερίου προσφέροντας:

  • Πραγματικά ανταγωνιστικές χρεώσεις
  • Ξεκάθαρο τρόπος τιμολόγησης
  • Έκδοση μηνιαίου λογαριασμού κατά τους χειμερινούς μήνες και τριμηνιαίου λογαριασμού τους καλοκαιρινούς μήνες

 

Πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση

Η διαδικασία αίτησης  για τον ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. διεκπεραιώνεται από το Military Club ( μετα και την συνεργασία του ΣΥΜΕΛΣ και του Military Club)  που είναι επίσημος συνεργάτης της Protergia

Παρακάτω θα βρείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα φυσικού αερίου.

1.       Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

·         Αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη

·         Φωτοτυπία της υπηρεσιακής ταυτότητας

·         Φωτοτυπία του πιο πρόσφατου λογαριασμού φυσικού αερίου του υφιστάμενου παρόχου σας και της απόδειξης εξόφλησής του (ή σύμβαση με την ΕΔΑ στην περίπτωση νέας παροχής)

2.       Αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών στον ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. ή απευθείας στο  Military Club με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

·Σκαναρισμένα μέσω email στη διεύθυνση paroxes.ls@gmail.com ή απευθείας στο  projects@militaryclub.gr  (γράφοντας στην αίτηση ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.) και εν συνεχεία ταχυδρομικώς ή

·Απευθείας ταχυδρομικώς στο Military Club, Διεύθυνση: Ωραιοπούλου 7, 141 21 Νέο Ηράκλειο (1ος όροφος) (γράφοντας στην αίτηση ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.)

Σημαντική ενημέρωση: Αναφέρουμε ή γράφουμε πάνω στην αίτηση την λέξη ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

·  Στείλτε email στη διεύθυνση  paroxes.ls@gmail.com ή καλέστε στο 210.2849135, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες  09:00-17:00


Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .