10 web κάμερες με απευθείας εικόνα, από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

10 web κάμερες με απευθείας εικόνα, από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου


 Ελάτε να δούμε τι γίνεται στον πιο κεντρικό δρόμο της Ρώμης, και σε 9 ακόμα σημεία του πλανήτη!

Πάει αρκετός χρόνος από τότε που μπήκαμε τελευταία φορά σε ένα αεροπλάνο, με σκοπό να γνωρίσουμε μια καινούρια πόλη! Η πανδημία συνεχίζει να μας κρατάει στον καναπέ του σπιτιού, όμως οι ανάγκες μας για ταξίδια δε σταματάνε. Ίσα ίσα, μεγαλώνουν θα λέγαμε!


Προσπαθούμε λοιπόν, να βρίσκουμε τρόπους που θα μας ταξιδέψουν! Όπως μέσα από ταξιδιάρικα προφίλ στο instagram ή με όνειρα για το που θα είναι τα επόμενα ταξίδια μας! Ένας ακόμα τρόπος είναι οι web κάμερες από τους διάσημους δρόμους του κόσμου!


Μπορεί να μην μπορούμε να πιούμε έναν καπουτσίνο στην Piazza Navona, μπορούμε όμως να νιώσουμε τα ιταλικά vibes, μέσα από τη web κάμερα που είναι εκεί και καταγράφει μέρα και νύχτα!

Ξεκινάμε με τη Ρώμη και συγκεκριμένα από την πανέμορφη Piazza di Spagna. Μια κάμερα καταγράφει τη ζωή εκεί, και εμείς πιάσαμε τον εαυτό μας, να κοιτάμε για πάνω από μια ώρα! Για τη live εικόνα πατήστε εδώ.

Λίγο πιο μακριά και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, μια κάμερα καταγράφει την Times Square και η εικόνα μας κάνει να θέλουμε να βρεθουμε αμέσω εκεί! Για να δείτε την web κάμερα πατήστε εδώ.

Εδώ, μια εικόνα που όλοι την έχουμε ανάγκη! Μια πανέμορφη παραλία στη Χαβάη, που την πετύχαμε σε ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα! 

Πίσω και στην Ευρώπη και αν πατήσετε εδώ, θα βρεθείτε στον Abbey Road. Η γνωστή οδός στο δήμο του Κάμντεν και την Πόλη του Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο. 

Αρκετές web κάμερες από την αγαπημένη Κρακοβία θα βρείτε εδώ. Ξεχωρίσαμε αυτήν που καταγράφει live εικόνα από την πλατεία της παλιάς πόλης. Την πανέμορφη Rynek Główny. 

Από την Πολωνία, στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελωνη! Click εδώ, αν θέλετε να δείτε εικόνα από τον πεζόδρομο Σαν Σεμπαστιάν, στη Barceloneta. 

H εικόνα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή από το Tau Game Lodge. Ένα από τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία στη Νότια Αφρική για πραγματικό σαφάρι! Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κοντά στην πόλη Πρετόρια, και η φύση γύρω από αυτό πραγματικά ζωγραφίζει! Δείτε live εικόνα εδώ.

Και αν θέλετε κάτι πιο μακρινό από την Αφρική, θα μπορούσατε από την άνεση του σπιτιού σας, να δείτε και μια web κάμερα που μας καταγράφει από το διάστημα! Είναι πραγματικά εντυπωσιακή, και θα τη δείτε αν κάνετε click εδώ. 

Πίσω στην Ταϊλάνδη γιατί αξίζει τον κόπο (εδώ) και κάντε και μια βόλτα μέχρι τα Κανάρια νησιά. Αυτή η παραλία στο Λας Πάλμας, είναι μια πραγματική όαση! 

Και επειδή μπορεί να μας διαβάζετε από κάπου μακριά, και όχι από την Ελλάδα. Δε θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε και μια web κάμερα από τη χώρα μας! Εδώ μια web κάμερα που καταγράφει στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα! 

Γράφει ο Παναγιώτης Καρδερίνης  https://www.e-daily.gr/