ΣΥΜΕΛΣ: Aσφάλεια ζωής για προσωπικό ατύχημα κατά την ώρα άσκησης του καθήκοντος και όχι μόνο - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

ΣΥΜΕΛΣ: Aσφάλεια ζωής για προσωπικό ατύχημα κατά την ώρα άσκησης του καθήκοντος και όχι μόνο

 


Ο Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των συναδέλφων μας, σας προτείνει την ακόλουθη προσφορά ζωής για προσωπικό ατύχημα κατά την ώρα άσκησης του καθήκοντος αλλά και όχι μόνο, σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό μας συνεργάτη κ.Νικόλαο  Πιπερή που εξειδικεύεται  στο τομέα των ασφαλειών. 


Σας επισυνάπτουμε πρόταση ασφάλισης για την ενημέρωση σας : 


Ο ασφαλιστικός σύμβουλος Νίκος Πιπέρης εξασφάλισε ένα, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, πρόγραμμα για την ασφάλεια ζωής των στελεχών του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ, με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα στον χώρο των ασφαλιστικών προγραμμάτων.


Απευθύνεται σε όλους τους ένστολους σε όλα τα σώματα και όπλα εάν υπηρετούν ακόμη και εάν έχουν βγει στη σύνταξη έως 60 ετών.


Το πρόγραμμα παρέχει ένα πολύ σημαντικό ποσόν (70.000€) ως άμεση οικονομική στήριξη στους Δικαιούχους στην περίπτωση απώλειας ζωής του Ασφαλισμένου από ατύχημα, με εφάπαξ καταβολή του ποσού κάλυψης. κατά την ώρα άσκησης του καθήκοντος αλλά και όχι μόνο (οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου και για οποιοδήποτε ατύχημα)

Επίσης παρέχει το αντίστοιχο ποσοστό ασφάλισης για όποιο ποσοστό αναπηρίας προκύψει από ατύχημα.

Από 67% και άνω δίδεται ολόκληρο  το ποσό αποζημίωσης, δηλαδή 70.000€.

 

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

1. Η κάλυψη του πακέτου είναι ισόβια (και μετα την σύνταξη).

2. Το μηνιαίο ασφάλιστρο ύψους 20€ είναι σταθερό χωρίς αυξήσεις

3. Άμεση καταβολή της ασφαλιστικής αποζημίωσης (εντός των επομένων ημέρων).


Όλα αυτά μόνο με 20€ μηνιαίως!!!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΙΠΕΡΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6977963784
Ακολουθήστε τον ΣΥΜΕΛΣ στο FACEBOOK Περισσότερες πληροφορίες στο paroxes.ls@gmail.com 


Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .