Η προσωπική εικαστική έκθεση graffiti-street art του Γεώργιου Παπαγεωργίου-31stillwriting - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Η προσωπική εικαστική έκθεση graffiti-street art του Γεώργιου Παπαγεωργίου-31stillwriting



Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης-Μουσείο "Διέξοδος¨ στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, στεγάζεται στο ιστορικότατο κτίριο την Οικεία του Αρχηγού Φρουράς της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου Αθανάσιου Ραζή-κότσικα. 


Ο ιδρυτής και διευθυντής του συγκεκριμένου εμβληματικού Μουσείου κ.Νικόλαος Κορδόσης προσκάλεσε τον συνάδελφό μας Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Παπαγεωργίου Γεώργιο, ο οποίος υπηρετεί στο Λ/Χ της Ιερής Πόλης ,να εκθέσει έργα του με την τέχνη του γκραφίτι στον συγκεκριμένο χώρο. Η προσωπική εικαστική έκθεση graffiti-street art του Γιώργου Παπαγεωργίου-31stillwriting, εντάσσεται από τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στο επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης για την επέτειο των 200 χρόνων, από την Ελληνική Επανάσταση 1821, αλλά και των 195 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων. 

Ο κ.Νικόλαος Κορδόσης


Η έκθεση λόγω των περιορισμών της πανδημίας δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί στον εσωτερικό χώρο του Μουσείου, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά "έντυσε" εξωτερικά την "Διέδοδο". Ως εκ τούτου, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να την απολαύσουν, να φωτογραφηθούν και να ταξιδέψουν στην ιστορία μέσα από την τέχνη του graffiti. Άλλωστε όπως μας ανέφερε ο Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Παπαγεωργίου Γεώργιος υπό ειδικές συνθήκες covid-19 αλλά και πιο κρίσιμες στο παρελθόν, η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο απρόσκοπτα και αποτελεσματικά αποτελεί κεκτημένο για τους Έλληνες Λιμενικούς! 


Ο Γεώργιος Παπαγεωργίου


«ΝΤΑΠΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» 

Η υπαίθρια έκθεση graffiti του Γιώργου Παπαγεωργίου στον εξωτερικό χώρο του Ιστορικού Μουσείου ξεκίνησε 17 Απριλίου, και θα διαρκέσει μέχρι 9 Μαΐου. #DiexodosMuseum_graffiti