ΠΣΥΜΕΛΣ : Νέα προγράμματα για οικονομία στο ρέυμα και το Φυσικό αέριο απο την VOLTERRA - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΠΣΥΜΕΛΣ : Νέα προγράμματα για οικονομία στο ρέυμα και το Φυσικό αέριο απο την VOLTERRA


Ο ΠΣΥΜΕΛΣ και η  εταιρία Volterra – Εναλακτικός Πάροχος Παραγωγής , Εμπορίας  και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου  Θυγατρική του διεθνούς κατασκευαστικού οίκου AVAX AE , μια 100% Ελληνική εταιρία εισηγμένη και στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Αθηνών ,  στα πλαίσια της κοινωνικής  ευθύνης , έχει αναπτύξει ανταγωνιστικά ειδικά προγράμματα στήριξης ειδικών ομάδων εργαζομένων που συμβάλλουν με το λειτούργημα τους στην σταθερότητα και προσφορά στον τόπο μας.

Με βάση τα παραπάνω , η εταιρία μας έχει δημιουργήσει  μια ειδική ανταγωνιστική προσφορά προς τα  Σώματα Ασφαλείας .

  

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Ρεύματος του ειδικού τιμολογίου ένστολων  είναι τα ακόλουθα:

·         Σταθερή τιμή κιλοβατώρας 0,0594€ από τον πρώτο λογαριασμό*

·         Πάγιο: 2,90€/μήνα (δωρεάν τα πάγια του πρώτου χρόνου από την εκπροσώπηση)

·         Εγγύηση: 0€

·         Μηνιαίος Εκκαθαριστικός Λογαριασμός

*Το συμβόλαιο έχει διάρκεια δύο χρόνια. Το πρώτο έτος η τιμή είναι στα 0,0594€/kWh και τον δεύτερο χρόνο ο πελάτης τιμολογείται με 0,108€/kWh με 45% έκπτωση συνέπειας (τελική τιμή 0,0594€/kWh).

  

Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Φυσικού Αερίου  του ειδικού τιμολογίου ένστολων  είναι τα ακόλουθα:Τα στοιχεία επικοινωνίας στα οποία μπορείτε να απευθύνεστε για την υλοποίηση του προγράμματος είναι τα κάτωθι :

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310 431133

Κινητό/Viber : 6937839333

Email: kalamaria@volterra-shop.gr

Υπεύθυνη Προγράμματος : κα Παπαστεργίου Ελισάβετ


Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος ή κάρτα μέλους του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.

 

Σημ: Ως Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.. 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .