Ξεκινάει η Mobility 2021 – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκινάει η Mobility 2021 – Για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ


Μετά από δύο χρόνια απουσίας, οι φίλοι του αυτοκινήτου αλλά και γενικότερα της πράσινης  μετακίνησης, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εξελίξεις, χάρη στο πρώτο event που διοργανώνεται στην Ελλάδα.


Θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 στον ανοιχτό-ασφαλή, premium προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι!


Πρόκειται για ένα μοναδικό στην Ελλάδα, event, που παρουσιαστούν: Ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα plug-in-υβριδικά αυτοκίνητα. Ηλεκτρικά ποδήλατα (e-bikes). Hλεκτρικά scooters, πατίνια, οι πιο σύγχρονοι φορτιστές, οι προτάσεις των σημαντικότερων παρόχων κ.α.


“Σημείωση: σύμφωνα με την έρευνα-μελέτη του newsauto.gr σε ένα κοινό άνω των 4,5 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών, η κατηγορία των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων συγκεντρώνει αυτή την περίοδο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό.”

Το Event θα πραγματοποιηθεί από τις 23/9 έως τις 3/10/2021 στον προαύλιο χώρο του Golden Hall και το παρών θα δώσουν οι σημαντικότερες προτάσεις της ηλεκτροκίνησης…


Καθ’ όλη τη διάρκεια, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στην καθημερινότητά μας, μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα test-drive των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν, με έναρξη και τερματισμό τον χώρο στάθμευσης του Golden Hall.


Οι συνολικές εκτιμώμενες επισκέψεις, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200.000, μια απόδοση η οποία ποτέ δεν έχει καλυφθεί από κανένα ανάλογο event-έκθεση στην Ελλάδα.


Το πιο… εναλλακτικό MOBILITY Event στην Ελλάδα, έρχεται στον απόλυτα ασφαλή – ανοικτό, προαύλιο χώρο, του Golden Hall.


Η είσοδος είναι ελεύθερη!

ΩΡΑΡΙΟ EVENT

Καθημερινές: 17:00 – 22:00

Σάββατο: 11:00 – 21:00

Κυριακή: 11:00 – 19:00