Εντυπωσιακές Porsche κάνουν «βόλτα με αγάπη» για τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Εντυπωσιακές Porsche κάνουν «βόλτα με αγάπη» για τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες


 Παρελαύνουν στο κέντρο της πόλης για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγαρίου - Δίνουν την ευκαιρία σε «μικρούς» συνοδηγούς να απολαύσουν μία βόλτα με το αυτοκίνητο των ονείρων τους

Με δεκάδες εντυπωσιακά αυτοκίνητα Porsche αλλά και παιδιά γέμισε σήμερα το πρωί η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.


Πρόκειται για δράση του Porsche Club Greece, ενός από τα πιο δυναμικά και δραστήρια club αυτοκινήτου που διοργάνωσε τη μεγάλη πανελλαδική φιλανθρωπική εκδήλωση «Βόλτα Με Αγάπη» στη Θεσσαλονίκη που θα ενισχύσει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

1
2


Λίγο μετά τις 9 το πρωί, δεκάδες εντυπωσιακά αυτοκίνητα βρέθηκαν στο Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου και από εκεί, μαζί με συνοδηγούς τα παιδιά ξεκίνησαν την “Βόλτα αγάπης” έως την πλατεία Αριστοτέλους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για ξενάγηση ενώ η ξεχωριστή βόλτα θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή των παιδιών στο Πλαγιάρι με την Porsche της αρεσκείας τους αλλά και με δώρα από τους διοργανωτές.3
4


Τα παιδιά που έκαναν βόλτα με περίπου 30 αυτοκίνητα, φωτογραφήθηκαν με τις εντυπωσιακές Porsche και ανέφεραν ότι είναι ενθουσιασμένα από την ξεχωριστή εμπειρία.

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε στα παιδιά χαρά, ψυχολογική υποστήριξη και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά μας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Porsche Club Greece, Γιώργος Κεσσόπουλος. «Μέσα από τις δράσεις μας κοιτάμε να κάνουμε φιλανθρωπικές ενέργειες, όπως αυτή σήμερα, να τονώσουμε το ηθικό των παιδιών και να προσφέρουμε χαμόγελο», δήλωσε ο πρόεδρος του Porsche Club Greece, Δημήτρης Δημόκας.

5
6


Ο σκοπός, όπως είπε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, είναι τα παιδιά να χαρούν κάνοντας βόλτα με τις Porsche καθώς πρόκειται για εντυπωσιακά αυτοκίνητα και αποτελούν όνειρο για πολλούς μικρούς και μεγάλους.

Από τη μεριά τους τα Παιδικά Χωριά SOS Πλαγιαρίου ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη του club για τη χαρά που προσέφεραν στα παιδιά.

7


Στην πλατεία Αριστοτέλους βρίσκονται και τα εντυπωσιακά μονοθέσια της ομάδας Aristotle Racing Team (ART) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που επίσης μαγνητίζουν τα βλέμματα.