Χριστουγεννιάτικη "Γιορτή Αγάπης" στο βρεφονηπιακό σταθμό του Λιμενικού Σώματος. - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη "Γιορτή Αγάπης" στο βρεφονηπιακό σταθμό του Λιμενικού Σώματος.


Σήμερα, 21/12/2021, στις εγκαταστάσεις του βρεφονηπιακού σταθμού του ΛΣ μετά από πρόσκληση του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ., παρευρέθηκε η Υπηρεσία Μουσικής του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για να παρουσιάσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες στα στελέχη και τους λιλιπούτειους μαθητές του, εν όψη της εορτής των Χριστουγέννων.

Μέσα σε κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης, οι μικροί μαθητές απόλαυσαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τραγούδησαν μαζί με τα στελέχη της Φιλαρμονικής του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και συμμετείχαν διαδραστικά, παίζοντας με τα κρουστά όργανα όπως τους παρασχέθηκαν από τη Φιλαρμονική ομάδα. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Μαέστρο, Διευθυντή της Υπηρεσίας Μουσικής του Λιμενικού Σώματος, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Βρεττό Γεώργιο και τα στελέχη της Φιλαρμονικής Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. που με αμέριστη χαρά  και ευγένεια ανταπέδωσαν  τη πρόσκληση του Συλλόγου μας για τη Χριστουγεννιάτικη "Γιορτή Αγάπης".  

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού για την προσπάθεια και το καθημερινό του έργο απέναντι στα παιδιά των συναδέλφων μας. 

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας συναδέλφους που αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό και πολιτισμικό τους πρόσωπο προάγοντας τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Τον Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Υπ/ρχος Λ.Σ. Βερροπούλου Αιμιλία και ο Αντιπρόεδρος  Ανθ/στης Λ.Σ.Γκιουρτζίδης Δημήτριος.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη γιορτή και την ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων ευχών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  Emoji ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ 

VIDEO

Μπάντα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ - frosty ο χιονάνθρωπος
Μπάντα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ - Ρούντολφ το ελαφάκιΜπάντα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ - jingle bells -τρίγωνα Κάλαντα
Μπάντα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ - τρίγωνα Κάλαντα - Άγια νύχτα -Κάλαντα Χριστουγέννων - Καλήν Εσπέραν Άρχοντες

ΦΩΤΟ

www.symels.gr