Επιστημονική Διαδικτυακή Εκδήλωση : «Αναπαραγωγικό Δυναμικό & Γονιμότητα: Ενημέρωση, Γνώση, Ελεύθερη επιλογή» - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Επιστημονική Διαδικτυακή Εκδήλωση : «Αναπαραγωγικό Δυναμικό & Γονιμότητα: Ενημέρωση, Γνώση, Ελεύθερη επιλογή»

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ & ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 η Επιστημονική Διαδικτυακή Εκδήλωση Ενημέρωσης με θέμα:

«Αναπαραγωγικό Δυναμικό & Γονιμότητα: Ενημέρωση, Γνώση, Ελεύθερη επιλογή» που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (Π.ΣΥ.ΜΕ.ΛΣ) και τη Γραμματεία Γυναικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) 



Η μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων από ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμα και από τα  ακριτικά νησιά, μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των συναδέλφων σε ενδιαφέροντα θέματα στα οποία μέχρι στιγμής είχαν ελλιπή ή καθόλου ενημέρωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους προσκεκλημένους επιστήμονες - ομιλητές και συγκεκριμένα την Ψυχολόγο και Ανθ/ρχο ΛΣ (Υ) Δρ. Βέρα Λάγγαρη, την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φυσιολογίας-Εμβρυολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών Δρ. Μάρα Σιμοπούλου καθώς και τον Μαιευτήρα Γυναικολόγο – Ειδικό Αναπαραγωγικής Ιατρικής Δρ. Κωνσταντίνο Πάντο που μεταλαμπάδευσαν τη γνώση τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να είναι κατανοητή από όλους. Ιδιαίτερα τους ευχαριστούμε, για το πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν, ώστε να μην αφήσουν αναπάντητη καμία από τις απορίες των συναδέλφων.

Ακολουθεί ενημερωτικό βίντεο σχετικό με τη γονιμότητα που προβλήθηκε στην εκδήλωση:  https://gonimotitamou.gr    

Μπορείτε να αποστείλετε τις ιδέες σας για θέματα για τα οποία θα θέλατε να ενημερωθείτε από εξειδικευμένους επιστήμονες, ώστε να διοργανωθούν και άλλες αντίστοιχες επιστημονικές εκδηλώσεις ενημέρωσης, συμπληρώνοντας την ακόλουθη ΦΟΡΜΑ ΙΔΕΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

Μείνετε συντονισμένοι!!!