Πώς θα εξασφαλίσεις ένα… δωρεάν ταξίδι το χρόνο - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Πώς θα εξασφαλίσεις ένα… δωρεάν ταξίδι το χρόνο


 

Το καθημερινό κόλπο για να αποταμιεύσεις χρήματα που θα σου εξασφαλίσει ένα τριήμερο ή και παραπάνω

Για τους περισσότερους η αποταμίευση είναι ένα σημαντικό ζήτημα, αλλά όχι πάντα εύκολο, ειδικά όταν θες να βάλεις ένα αξιόλογο ποσό στην άκρη.

Έχοντας έναν μισθό ο οποίος σου καλύπτει τις βασικές ανάγκες και 2-3 ταξίδια στην Ελλάδα το χρόνο, ενδεχομένως είναι πιο εύκολο με μικρές κινήσεις να εξοικονομήσεις τα χρήματα για το ένα από τα ταξίδια ή για όποιο άλλο έξοδο θες να καλύψεις. Το βασικό είναι, όποια μέθοδο εφαρμόζεις, να την κάνεις σταθερά και να μην παρεκκλίνεις ή ξεχνιέσαι.

Το καθημερινό κόλπο για αποταμίευση

Πώς μπορείς, λοιπόν, να μαζέψεις σε έναν χρόνο ένα σημαντικό ποσό κάνοντας απλώς ένα καθημερινό κόλπο; Είναι μια μέθοδος για αποταμίευση που πετυχαίνει πάντα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα exploringgreece.tv. Το βασικό είναι, να μην κρατάς ψιλά επάνω σου. Τι σημαίνει αυτό; Όταν πέφτει 1 ευρώ ή 2 ευρώ στα χέρια σου, τότε θα το βάζεις κατευθείαν σε έναν κουμπαρά, για να μην το ξοδέψεις. Μπορείς να το κάνεις ακόμη και με τα 5 ευρώ, ανάλογα βέβαια με τα έσοδά σου και τις ανάγκες σου. Ακόμη όμως και με 1 ή 2 ευρώ θα δεις ένα αξιόλογο ποσό να συγκεντρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Στην ουσία, αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι δεν ξοδεύεις ποτέ τα κέρματα του 1 και των 2 ευρώ που έχεις, αλλά τα αποταμιεύεις. Επίσης, μην ξεχνάς, ότι είναι σημαντικό να μην σπας τον κουμπαρά στο ενδιάμεσο, αλλά να περιμένεις τουλάχιστον ένα εξάμηνο ή ιδανικά ένα έτος πριν τον ανοίξεις. Έτσι, θα καταφέρεις πολύ πιο εύκολο να κάνεις για παράδειγμα ένα τριήμερο κοντά στην Αθήνα ή και κάτι πιο μακρινό. Σκέψου, ότι με μια αποταμίευση σε κουμπαρά με αυτά τα 2 ευρώ κάθε μέρα μπορείς να συγκεντρώσεις όλα τα έξοδα ακόμη και για ένα ταξίδι στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια ή στα Μαστοροχώρια, εκεί που η φύση συνάντησε την τέχνη των ανθρώπων. Ακόμη και η «δεύτερη Αράχωβα» της Ελλάδας είναι ένας ιδανικός προορισμός για εκδρομή. Ειδικά όταν όλα τα έξοδα μοιάζουν πληρωμένα.

Ξεκίνησε το καθημερινό κόλπο, μην κάνεις καμία εξαίρεση στα χρήματα που βάζεις στον κουμπαρά και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Πηγή