Έκφραση συγχαρητηρίων στο νέο Αρχηγό Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Γεώργιο Αλεξανδράκη - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Έκφραση συγχαρητηρίων στο νέο Αρχηγό Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Γεώργιο Αλεξανδράκη


 Τρέξε επάνω εις τα κύματα της φοβεράς θαλάσσης Ανδρέας Κάλβος, 
Ωδή ογδόη, Εις Αγαρηνούς

 

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,

 

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε ως Πρόεδρος και Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.), να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την προαγωγή σας στο αξίωμα του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα σας υπηρεσιακά καθήκοντα.

 

Έχουμε την πεποίθηση ότι ο άψογος επαγγελματισμός και η αφοσίωσή σας στο έργο που έχετε αναλάβει θα προσφέρουν τα μέγιστα όχι μόνο στις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

 

Σας αποστέλλουμε εγκάρδιες ευχές για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας σας και σας ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο σας.

 

Θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για εμάς μια δια ζώσης συνάντηση μαζί σας, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε το εθελοντικό μας έργο στο οποίο σας θέλουμε αρωγό..

 

Τις θερμότερες ευχές μας,

Για το Δ.Σ. Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.


Η Πρόεδρος

 

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπ/ρχος Λ.Σ. 

 

Υπ/ρχος Λ.Σ.  

ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

 

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ