Συναυλία του Κουαρτέτου Κλαρινέτων και Κρουστών της Φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος, στον Μουσικό Σύλλογο Αίγινας ΜΟΥΣΑ (ΦΩΤΟ - VIDEO) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Συναυλία του Κουαρτέτου Κλαρινέτων και Κρουστών της Φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος, στον Μουσικό Σύλλογο Αίγινας ΜΟΥΣΑ (ΦΩΤΟ - VIDEO)


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, μουσική συναυλία στην οποία συμμετείχε το Κουαρτέτο Κλαρινέτων και Κρουστών της Φιλαρμονικής του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Μουσικός Σύλλογος Αίγινας ΜΟΥΣΑ προλόγισε η γραμματέας του Συλλόγου κ. Αλεξάνδρα Τσούμα.


Δείτε ΕΔΩ το VIDEO 


Το πρόγραμμα της συναυλίας περιελάμβανε υπέροχες ερμηνείες από γνωστά μουσικά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά θέματα και τραγούδια από γνωστά συγκροτήματα τα οποία ερμήνευσαν οι μουσικοί στα κλαρινέτα: Μηλιώνης Ιωάννης, Ανθυπασπιστής Λ.Σ. Γερμολάς Χρήστος Αρχικελευστής Λ.Σ. ο Κωνσταντόπουλος Χρίστος, Αρχικελευστής Λ.Σ. και Φώτης Ζαχαρίας, Λ/Φ και στα κρουστά Παπουτσιδάκη Αθανασία Επικελευστής Λ.Σ. και Χριστοδούλου Κωνσταντίνος Λ/Φ, οι οποίο και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό.


Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, μαθητές της ΜΟΥΣΑ συνόδευσαν το κουαρτέτο παίζοντας κρουστά. Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό του υποδιευθυντή της Υπηρεσίας Μουσικής του Λιμενικού Σώματος κ. Νικόλαου Μπάνου.




Πηγή 

Πηγή 

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)