ΠΣΥΜΕΛΣ: Νέες τιμές για Τεστ Covid-19 (PCR-RAPID) σε συνεργασία με την LifeCheck για όλη την Ελλάδα - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

ΠΣΥΜΕΛΣ: Νέες τιμές για Τεστ Covid-19 (PCR-RAPID) σε συνεργασία με την LifeCheck για όλη την Ελλάδα

 


ΠΡΟΣΦΟΡΑ  για τον Π. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Ο ΠΣΥΜΕΛΣ συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία του με την Life Check σας ενημερώνει για τις νέες τιμές για Τεστ Covid-19 (PCR-RAPID) στους συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα. ( Η προσφορά ισχύει για το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό του Λ.Σ. καθώς και για το Πολιτικό Προσωπικό του ΥΝΑΝΠ και τις οικογένειες αυτών ) *

Λίγα Λόγια 

Η εταιρεία LIFECHECK αποτελείται από σύγχρονες μονάδες παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο ιατρικών διαγνωστικών εργαστηρίων- πολυιατρείων, σε δεκαέξι σημεία στο νομό Αττικής : Αθήνα (Κολωνάκι),Ν. Ψυχικό (Λ. Μεσογείων ), Ηλιούπολη(2), Μελίσσια, Λαγονήσι, Κορυδαλλό, Νέο Κόσμο, Καλλιθέα, Κορωπί, Ανάβυσσο, Δραπετσώνα, Καισαριανή, Φάληρο και Καλύβια, ένα στη Χαλκίδα, δύο στη Λέσβο στις περιοχές Πέτρα και Καλλονή, ένα στο Ναύπλιο καθώς και ένα στην πόλη της Ρόδου. 

Η LIFECHECK θέλοντας να παρέχει σύγχρονες και σύμφωνες με τα παγκόσμια επιστημονικά πρότυπα ποιότητας υπηρεσίες διαθέτει το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, ένα άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, καθώς και πλήρη αυτοματοποιημένα συστήματα αναλυτών σε όλο το δίκτυο των εργαστηρίων της. Παράλληλα, κύριος στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών με αξιοπιστία και εγκυρότητα, καθώς και η πλειοψηφία των διαγνωστικών εξετάσεων να πραγματοποιείται και να παραδίδεται αυθημερόν με την επιμέλεια των εργαστηριακών ιατρών και του παραϊατρικού προσωπικού. Θεωρώντας μείζονος σημασίας τη συνεκτίμηση των εργαστηριακών ευρημάτων με την κλινική εξέταση στην LIFECHECK συστεγάζονται ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων συμπληρώνοντας έτσι την πλήρη ιατρική φροντίδα του ασθενούς. 

Στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξής σας για τον SARS-CoV-2 μπορούμε να σας παρέχουμε: 

- Τεστ για Μοριακή Ανίχνευση του SARS-CoV-2 με την μέθοδο Real-Time PCR  

40€/τιμή ανά τεστ 

Αποτέλεσμα σε διάστημα από 8 έως 24 ώρες από τη λήψη του δείγματος. 

Για δειγματοληψίες που θα γίνονται στις εγκαταστάσεις της Lifecheck εντός Αττικής έως τις 13:00, οι απαντήσεις τους θα παραδίδονται με e mail αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.  Οι δειγματοληψίες που γίνονται μετά την προαναφερόμενη ώρα δύναται να απαντηθούν το αργότερο την επόμενη ημέρα το απόγευμα. 

Επείγουσα απάντηση για Μοριακή Ανίχνευση του SARS-CoV-2 με την μέθοδο Real-Time PCR : 

100€/τιμή ανά τεστ 

Αποτέλεσμα εντός 1 έως 2 ωρών από τη λήψη του δείγματος. 

Κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ μας σε επείγουσα ανάγκη ΑΜΕΣΗΣ επίδοσης αποτελεσμάτων και για λήψη δείγματος που θα γίνει ΜΟΝΟ κατοίκον. 

- Τεστ Αντιγόνου για SARS-CoV-2: 

6€/τιμή ανά τεστ για προσέλευση στον χώρο μας 

10€/τιμή ανά τεστ για προσέλευση στον χώρο σας & χρέωση κατ’ οίκον δειγματοληψίας.

• Δειγματοληψίες στον χώρο που επιθυμείτε: 

Για μεμονωμένη κατ’οίκον δειγματοληψία θα υπάρχει ένα επιπλέον κόστος για το παραϊατρικό προσωπικό της Lifecheck που θα μεταβεί στο χώρο σας για να κάνει τη λήψη το οποίο είναι 20€ (αφορά δειγματοληψία εντός Λεκανοπεδίου Αττικής) 

* Για την χρήση των προνομιακών τιμών θα πρέπει κατά την προσέλευση στο διαγνωστικό κέντρο να γίνει αναφορά του κωδικού 4540 ΠΣΥΜΕΛΣ

Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για προληπτική ιατρική και παρέχοντας πάντα υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας υψηλού επιπέδου, προσφέρουμε:

-50% έκπτωση επί των τιμών κρατικού τιμολογίου για τις μικροβιολογικές και υπερηχοτομογραφικές εξετάσεις των εν ενεργεία Στρατιωτικών.

-100% έκπτωση στη συμμετοχή των παραπεμπτικών των μελών τους που είναι έμμεσα ασφαλισμένοι ΥΕΘΑ, στις μικροβιολογικές και  υπερηχοτομογραφικές εξετάσεις.

-30% έκπτωση επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου των εξετάσεων που δεν καλύπτονται από το ταμείο.

-Σύμβαση με τις κλινικές επισκέψεις των περισσοτέρων ιατρικών ειδικοτήτων.

Δίκτυο Ιατρικών Εργαστηρίων Life Check 

Περισσότερες πληροφορίες στο paroxes.ls@gmail.com 

Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .