Η ΠΕΑΛΣ σε πάει στο Primer Music Festival το μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Η ΠΕΑΛΣ σε πάει στο Primer Music Festival το μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας


 Η ΠΕΑΛΣ εξασφάλισε 200 προσκλήσεις για τη δωρεάν είσοδο των μελών της και των οικογενειών τους στην απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία, τo Primer Music Festival, το μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας, που ενώνει όλους τους λάτρεις της χορευτικής μουσικής και πραγματοποιείται την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού!


Ο νο1 DJ και παραγωγός του κόσμου TIESTO και ο urban superstar TYGA είναι οι headliners στις 2 ημέρες του φετινού φεστιβάλ.


Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, ο TYGA θα είναι ο καλλιτέχνης που θα “κλείσει” την urban ημέρα του Primer Music Festival, παρουσιάζοντας όλες τις επιτυχίες από την πολυ-πλατινένια καριέρα του (“Taste”, “Juicy”, “Ayo”, “Ayy Macarena”, “Loco Contigo”, κλπ. (150 προσκλήσεις).


Το Σάββατο 9 Ιουλίου, ο  TIESTO “ηγείται” της dance ημέρας του φεστιβάλ και  θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό και state-of-the-art οπτικοακουστικό θέαμά του (50 προσκλήσεις).  


Τα μέλη της ΠΕΑΛΣ μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι τις 15-06-2022 στο email: pealsgr@gmail.com με την ένδειξη Primer Music Festival αναφέροντας βαθμό, όνομα, ημέρα συμμετοχής και τον αριθμό των προσκλήσεων.


Λόγω του περιορισμένου αριθμού των προσκλήσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


Οι προσκλήσεις θα διατίθενται, σε όσους έχουν κάνει προκράτηση, από το Γραφείο της ΠΕΑΛΣ (Γρ. 18 εντός κτιρίου ΥΝΑΝΠ) από την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και από ώρας 10:00 - 13:00.


Ως Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ οφείλω να ευχαριστήσω τον Ταμία ΠΕΑΛΣ κ. Βαλεργάκη ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην εξασφάλιση των προσκλήσεων.  



O Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Πηγή