Λιμενικοί Ραφήνας : Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ναυτικών μέσω της ευγενούς άμιλλας - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Λιμενικοί Ραφήνας : Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ναυτικών μέσω της ευγενούς άμιλλας


Με ένα διαφορετικό τρόπο οι συνάδελφοι μας απο το Κ.Λ. Ραφήνας επιλέγουν να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ναυτικών.

Ο Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των συναδέλφων μας, οργανώνει υπό την αιγίδα του, φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Επίλεκτων Παικτών του Λιμενικού Ραφήνας VS την ομάδα Παλαίμαχων Αήττητου Σπάτων.


Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 25 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα των Ναυτικών) και ώρα 19:30 στο δημοτικό Γήπεδο Σπάτων " Δημήτρης Δημητρίου" για να χειροκροτήσουμε τους συναδέλφους μας αλλά και να γιορτάσουμε μια τόσο ξεχωριστή ημέρα. 


Το Δ.Σ. του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ραφήνας Πλοίαρχο Λ.Σ. Κατσούλη Γεώργιο, όλους τους συναδέλφους που θα συμμετέχουν στην ομάδα των επίλεκτων Λιμενικών Ραφήνας, το Δήμο Σπάτων για την ευγενική διάθεση του Γηπέδου και τον Ανθ/στή Λ.Σ. Βάμβουκα Ελευθέριο που μέσω της  ανιδιοτελούς προσπάθειας του έχει καταφέρει να ενώσει και να προάγει τον αθλητισμό στους συναδέλφους και στις οικογένειες αυτών. 


Για το Δ.Σ. του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.

 

Η Πρόεδρος

 

Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπ/ρχος Λ.Σ. 

 

Υπ/ρχος Λ.Σ. 

ΒΕΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

 

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΣύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)