Τοπική Προσφορά : Προνομιακή τιμή για τις παιδικές εξοχές DELPHICAMP στο Γαλαξίδι - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Τοπική Προσφορά : Προνομιακή τιμή για τις παιδικές εξοχές DELPHICAMP στο Γαλαξίδι


 Παραθέτουμε τοπική προσφορά συνδέσμου Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. για τις  παιδικές εξοχές DELPHICAMP στο Γαλαξίδι για την ενημέρωση σας. 

Για το φετινό καλοκαίρι οι παιδικές εξοχές DELPHICAMP μπορούν να φιλοξενήσουμε παιδιά στελεχών του Λιμενικού Σώματος  κατά την περίοδο 14/8/22 – 28/8/22. Το κόστος για έναν κατασκηνωτή για ένα 15ήμερο είναι €398,25 συν 13% ΦΠΑ = €450. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να επικοινωνούν με τις παιδικές εξοχές DELPHICAMP στο 2109630487 και 2265042255 (καθημερινές ώρες γραφείου) για να τους δίνουμε περισσότερες πληροφορίες και να βεβαιώνονται ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.


Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος.

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.

Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 


Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .