Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτικών από την επίλεκτη ομάδα Λιμενικών Ραφήνας και τους παλαίμαχους Αήττητου Σπάτων υπό την Αιγίδα του ΠΣΥΜΕΛΣ (ΦΩΤΟ-VIDEO) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτικών από την επίλεκτη ομάδα Λιμενικών Ραφήνας και τους παλαίμαχους Αήττητου Σπάτων υπό την Αιγίδα του ΠΣΥΜΕΛΣ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 


Το Σάββατο 25/6/2022 στο Δημοτικό γήπεδο Σπάτων πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτικών (Day of the Seafarer), μεταξύ των ομάδων "Επίλεκτοι Λιμενικού Ραφήνας" έναντι "Παλαίμαχων Αήττητου Σπάτων" υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.)


Οι αθλητές και οι παρευρισκόμενοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους ναυτικούς και τα επιχειρησιακά πληρώματα σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.-ΑΚΤ., εκείνους τους αφανείς ήρωες που μακριά από τα σπίτια τους και την οικογενειακή θαλπωρή, συνεισφέρουν στην Παγκόσμια Οικονομία και τιμούν την Ελλάδα μας ανά την Υφήλιο.   


Ευχαριστούμε θερμά την Αντιπλοίαρχο ΛΣ Μπρούνου Εύη, τη Διοικητή Λιμενικής Αστυνομίας του Κ.Λ.Ραφήνας που μας τίμησε με την παρουσία της σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης καθώς και όλα τα Στελέχη που έλαβαν μέρος στη διεξαγωγή του αγώνα ως κάτωθι:


  1) ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ Λευτέρης 

  2) ΜΠΟΣΙΝΗΣ Αντώνης

  3) ΤΡΕΣΣΟΣ Ιωάννης

  4) ΔΑΤΣΕΡΗΣ Ανδρέας

  5) ΣΕΡΕΤΗΣ Γιώργος

  6) ΚΡΩΜΜΥΔΑΣ Αντώνιος

  7) ΣΚΑΤΖΑΚΑΣ Σταύρος

  8) ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ Γιάννης

  9) ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος

10) ΣΦΥΡΗΣ Σωτήριος

11) ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ Πέτρος

και τιμής ένεκεν λόγω της ημέρας, ο ναυτεργάτης του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Αρβανιτίδης Φώτιος.


Ευχαριστούμε θερμά το Διαιτητή του αγώνα κ. Ζάχαρη Λουκά για τη συμμετοχή του, η αμοιβή του οποίου διατέθηκε στο Σύλλογο "Πίστη" κατόπιν επιθυμίας του .

Απο πλευράς του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. παραβρέθηκαν η Πρόεδρος κα. Βερροπούλου Αιμ., ο Αντιπρόεδρος Γκιουρτζίδης Δημ. και η Ταμίας κα. Τοκανίδου Μαρ.

Μετά το πέρας του αγώνα ακολούθησε απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους συμμετέχοντες αθλητές από τον Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. και παρασχέθηκε γεύμα προς τιμήν τους.


Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ραφήνας Πλοίαρχο ΛΣ Κατσούλη Γεώργιο για την αμέριστη στήριξή του σε δράσεις που ανυψώνουν το αθλητικό πνεύμα και τη συνεργασία των στελεχών του, το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς για την έμπρακτη στήριξή του και την αρωγή του για τη διοργάνωση της εκδήλωσης του Συλλόγου μας, το προσωπικό της καφετέριας "NOVO" για την προμήθειά του σε χυμούς και νερά εντός γηπέδου, τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος "Η Άρτεμις" και το Δήμαρχο Σπάτων Δημήτριο Σπ. Μάρκου  για την παραχώρηση του γηπέδου, το Δημοτικό αναψυκτήριο του γηπέδου Σπάτων "Στ' Άστρα" για την άψογη διοργάνωση του γεύματος , όλους τους συμμετέχοντες αλλά  και το κοινό που παραβρέθηκε στο γήπεδο.




































Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)