Evia-Samos Pass έως 300 ευρώ. Αιτήσεις Δευτέρα 25-07-2022 - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Evia-Samos Pass έως 300 ευρώ. Αιτήσεις Δευτέρα 25-07-2022


 Evia-Samos Pass έως 300 ευρώ για διακοπές σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου (Β φάση). Δικαιούχοι, αιτήσεις, προθεσμία


 


Σε λειτουργία την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 οι αιτήσεις της δεύτερης (Β) φάσης του North Evia – Samos Pass μέσω του vouchers.gov.gr. Πρόκειται για την πλατφόρμα που έχει ως σκοπό την οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας για τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου. Με τη συγκεκριμένη δράση, συνολικού προϋπολογισμού 6 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου 32.000 δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα ως κίνητρο για να επισκεφτούν τις δύο περιοχές, τονώνοντας τον τοπικό τουρισμό.


Συγκεκριμένα, μέσα από την πλατφόρμα vouchers.gov.gr οι δικαιούχοι μπορούν να εκδίδουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις παραπάνω πληγείσες περιοχές. Η δράση δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια



Ενίσχυση για την οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας των πληγεισών περιοχών Βόρειας Εύβοιας και Σάμου (Evia-Samos Pass)


Ως φυσικά πρόσωπα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ενίσχυσης για την οικονομική στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές Βόρειας Εύβοιας και Σάμου για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2022.


Απαραίτητες προϋποθέσεις:


να είστε ενήλικα φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020.  Ειδικά για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση χωριστής δήλωσης.

να μην είστε δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022, του προγράμματος για τον Κοινωνικό Τουρισμό της Δ.Υ.Π.Α. 2022 καθώς και της δράσης «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Θα χρειαστείτε:


τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet

να συμπληρώσετε και να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και, ειδικότερα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου

 


Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://vouchers.gov.gr/


Πηγή