ΕΛΤΑ: Εκδίδουν γραμματόσημα με το μότο «Travelling in Greece» -Κλείνουν μέσα τους το ελληνικό καλοκαίρι - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΕΛΤΑ: Εκδίδουν γραμματόσημα με το μότο «Travelling in Greece» -Κλείνουν μέσα τους το ελληνικό καλοκαίρι


 Μια καλοκαιρινή νότα με χαρακτηριστικές εικόνες από το Ιόνιο, το Αιγαίο, την Κρήτη και τη Ρόδο φέρουν τα γραμματόσημα «Travelling in Greece» που εκδίδουν τα ΕΛΤΑ.


Οι επισκέπτες της χώρας μας μπορούν φέτος να ταχυδρομήσουν τις post-cards από τις καλοκαιρινές τους αναμνήσεις, με τα τέσσερα γραμματόσημα «Travelling in Greece» που προτείνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.


Με χαρακτηριστικές εικόνες από το Ιόνιο, το Αιγαίο, την Κρήτη και τη Ρόδο, τα γραμματόσημα αυτά θα δώσουν τη μοναδική ευκαιρία στους παραλήπτες τους να «ταξιδέψουν» και εκείνοι στις ομορφιές του ελληνικού καλοκαιριού, σκανάροντας απλά το QR code που βρίσκεται πάνω τους.


Κάθε γραμματόσημο αποτελεί έναν ξεχωριστό προορισμό, που μας καλεί να τον απολαύσουμε μέσα από τα aerial videos που εξασφάλισαν αποκλειστικά τα ΕΛΤΑ. Τέσσερις ιδανικοί προορισμοί περιμένουν για μια αξέχαστη εμπειρία. Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στο www.travellingingreece gr.




Πηγή