Αποστρατεύεται ο Αρχιμουσικός της καρδιάς μας Πλοίαρχος ΛΣ Βρεττός Γεώργιος (ΦΩΤΟ-VIDEO) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Αποστρατεύεται ο Αρχιμουσικός της καρδιάς μας Πλοίαρχος ΛΣ Βρεττός Γεώργιος (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 


Σύμφωνα με το Π.Δ. που εκδόθηκε την 07/02/2023 ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ. Πλοίαρχος Λ.Σ. Βρεττός Γεώργιος τίθεται σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία ευδοκίμως τερματίσαντας ύστερα απο 38 έτη ενεργής υπηρεσίας στις τάξεις του Λ.Σ. 

Γεννημένος στην Κέρκυρα και γαλουχημένος στις περίφημες μπάντες της, κατατάχθηκε το 1985 στην σχολή ΔΥΛΣ με την ειδικότητα του μουσικού. Έκτοτε ως κορυφαίος τρομπετίστας συμμετείχε στα μουσικά τμήματα των υπηρεσίων της Υπηρεσίας . 

Το 2017 ανέλαβε την διεύθυνση της Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ. ως ο αρχαιότερος Αξιωματικός  Διπλωματούχος Διεύθυνσης και Ενοργάνωσης Μπάντας με πολύπλευρο καλλιτεχνικό αλλά και διοικητικό έργο με αποτέλεσμα την ανάδειξη της Υπηρεσίας πανελλαδικώς στο ευρύ κοινό με πλήθος συναυλιών συγκεντρώνοντας ιδιαίτερα ευμενή σχόλια. Έχοντας σαν κύριο μέλημα την προβολή του Λ.Σ. υπηρέτησε με πάθος και μεράκι την θέση του Αρχιμουσικού και ανταπεξήλθε επάξια στην θέση που του είχε ανατεθεί.

Για όλους εμάς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος θα είσαστε πάντα στην καρδιά μας. Καλή συνέχεια 

Το Διοικητικό Συμβούλιο το Συλλόγου Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος  
Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)