“Together in sports” στο 133ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

“Together in sports” στο 133ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών


 Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή και η «Μετάδραση», με το πρόγραμμα “Together in sports”, επισκεφθηκε το 133ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών την 20/12/23. Το Γραφείο Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος και η Γραμματεία ΑΣΑΕΔ του ΓΕΕΘΑ συμμετέχουν ενεργά και στηρίζουν τις αθλητικές δράσεις συμπερίληψης σε όλη την Ελλάδα.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές και διακεκριμένοι αθλητές των Ενόπλων  Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας προσέφεραν μια μέρα αθλητισμού στα παιδιά γνωρίζοντας τους αθλήματα όπως η ξιφασκία, το ζιου ζίτσου, η σκοποβολή, το μπάσκετ και το βόλεϊ. Η δουλειά και το μεράκι των εκπαιδευτικών σε ένα διαπολιτισμικό σχολείο στην καρδιά της Αθήνας ήταν εμφανέστατη και συγκινητική. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δώρισε μπάλες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου και σε συνεργασία με τη ΜΕΤΑδραση προσέφερε μετάλλια διπλώματα και σάκους με μπλουζάκια και παγούρια σε όλα τα παιδιά.

Συμμετείχαν οι αθλητές - προπονητές Αντισυνταγματάρχης Ανυφαντής Σωτήριος, Υποπλοίαρχος ΛΣ Ίντρα Ελευθέριος, Υποπλοίαρχος ΛΣ Βακόνδιος Γεώργιος, Υποπλοίαρχος ΛΣ Μενελάου Καλλιόπη, Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ Κακαρά Κωνσταντίνα, Σημαιοφόρος ΛΣ Καραντάσιου Βασιλική, Υπολοχαγός (ΠΖ) Μαριφόγλου Δημοσθένης και Υπολοχαγός (ΠΖ) Βαλαντούλα Μέρμυγκα.

Σχετικές εικόνες

Together 1Together 2