ΣΥΜΕΛΣ και Ekdromi.gr σας πάνε αξέχαστες διακοπές... - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΣΥΜΕΛΣ και Ekdromi.gr σας πάνε αξέχαστες διακοπές...


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Με χαρά ο Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος σας ανακοινώνει ότι και φέτος επιλέξαμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές να συνεργαστούμε με το μεγαλύτερο ελληνικό τουριστικό site το Ekdromi.gr για όλους τους εν ενεργεία συνάδελφους, εν  αποστρατεία και τους πολιτικούς υπάλληλους  του Υ.ΝΑ.Ν.Π

 

Απολαύστε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στην αποκλειστική γραμμή επικοινωνίας μόνο για τα μέλη του ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ  210 3005691 (Νέα Υπηρεσία)

 

Θα βρείτε και φέτος αποκλειστικές παροχές, αλλά και προσφορές που φτάνουν έως -50% με πάνω από 2.000 προτάσεις διαμονής σε όλη την Ελλάδα!!!

 

Για να δείτε τις προσφορές, θα πρέπει να μπείτε στον σύνδεσμο

 https://www.ekdromi.gr/auth/register/index/symels 

και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. 


Στο πεδίο «Κωδικός εγγραφής / εταιρείας» βάζετε τον κωδικό (Φόρμα ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

(Mε αυτό τον τρόπο γίνεται η αναγνώριση και η τοποθέτηση στο ειδικό περιβάλλον του ΣΥΜΕΛΣ).

 

Όσα μέλη του ΣΥΜΕΛ.Σ έχουν ήδη κάνει εγγραφή με τον κωδικό κατά το παρελθόν δεν χρειάζεται να επανεγγραφούν. 

 

Εφόσον έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό στο Ekdromi.gr θα πρέπει να συνδεθείτε με τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας, να μεταβείτε στην ενότητα ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ  > Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ > ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ και στο πεδίο «Κωδικός εταιρείας» να καταχωρήσετε τον κωδικό εγγραφής εταιρείας που σας έχει δοθεί συμπληρώνοντας την φόρμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

  

Μετά την επιτυχή εγγραφή και σύνδεσή σας θα μπορέσετε να επισκεφθείτε την ειδική ενότητα με όλες τις αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας!

Σημειώνεται ότι, όλες οι κρατήσεις είναι κατόπιν διαθεσιμότητας του κάθε ξενοδοχείου και αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το Ekdromi.gr στο τηλέφωνο 210 3005691 το οποίο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 - 17:00) όλο τον χρόνο και Σάββατο 10.00-15.00 για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.



Πάρε τώρα την προσφορά σου και βγες για άλλη μια φορά κερδισμένος με τον ΣΥΜΕΛΣ δίπλα σου. 


Περισσότερες πληροφορίες στο paroxes.ls@gmail.com 

Οι ανωτέρω εκπτώσεις θα παρέχονται έπειτα από επίδειξη ταυτότητας ή κάρτας πιστοποίησης ή άλλου πιστοποιητικού του Λιμενικού Σώματος

 

Σημ: Ως Π.ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. αναζητούμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες και προσφορές για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα  που εσείς μας ζητάτε. Πάντα όμως να κάνετε και την δική σας έρευνα αγοράς για να είστε βέβαιοι πως θα καταλήξετε στην σωστότερη για τα δικά σας δεδομένα επιλογή.


Τα καλύτερα ήρθαν και είναι για όλους 

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τον συνάδελφο για τον συνάδελφο .