ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Η ιστορία του Αϊνστάιν φάρος γνώσης για τα παιδιά των στελεχών του Λ.Σ.(video-pics) - Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος Αρ.Μητρώου 5253/19

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. : Η ιστορία του Αϊνστάιν φάρος γνώσης για τα παιδιά των στελεχών του Λ.Σ.(video-pics)


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου η προγραμματισμένη παιδική εκδήλωση του ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. στο θέατρο Βέμπο στο αριστούργημα <<Αϊνστάιν - το Παιδί Φαινόμενο>>.

Ήταν Κυριακή και όλα ήταν έτοιμα. Ο Αϊνστάιν περίμενε υπομονετικά όλα τα παιδιά του Λιμενικού να τους πει την ιστορία του, ανοίγοντας τα φτερά της φαντασίας τους και δίνοντάς τους μπόλικη τροφή για να ονειρευτούν το δικό τους μέλλον. 

Έτσι λοιπόν και έγινε!! Η παράσταση ήταν τόσο απολαυστική που όλα τα παιδιά στο τέλος αγκάλιαζαν τους συντελεστές, αλλά περισσότερο τον ίδιο τον Αϊνστάιν, που μετέφερε τα επιστημονικά του μηνύματα σε όλους. Ενθουσιασμένοι μείνανε όμως και οι γονείς και αυτό φάνηκε στο χειροκρότημα. 

Μετά την παράσταση όλοι ήταν εκεί για μια αναμνηστική φωτογραφία, αλλά και για να προγραμματίσουμε τις επόμενες εξορμήσεις μας, γιατί ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. είσαστε όλοι εσείς που αφιερώσατε την Κυριακή σας για να είμαστε παρέα. 

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Λ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον σκηνοθέτη της παράστασης Θεολόγη Αθανάσιο, που με την σειρά του έδωσε  ένα δώρο έκπληξη  για τα στελέχη που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας. 


Έρχεται στις 8/12 για ( ε.ε. - ε.α. και π.υ. συναδέλφους )  «Όρνιθες -Η Πολιτεία των Πουλιών» ΜΗΝ το χάσετε  Πατήστε εδώ 

Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας!!!

Χαιρετισμός κ.Θεολόγη